PDA

View Full Version : Closed Sold: X-Surf 3cc



davideo
6th November 2008, 22:37
X-Surf 3cc for sale. 50 Excluding Postage.

Bought a while ago but never used because I got my CF Card working before I had chance to plug this into my 4000D.

Complete with 2 leads - one X-Over one Straight Connect.

Software and manual are freely available off the net.

This is what the Hardware Database says about it:


Ethernet interface
Realtek 8019AS chipset
10Base2 and 10BaseT connectors
automatic detection of the used connector
10 Mbit transfer rate (20 Mbit fullduplex on twisted-pair)
16 kB databuffer
autoprefetch
automatic polarity correction for 10BaseT
Noise Filter Bus Interface ensures proper function in heavy-loaded Zorro systems
SANA 2 driver (MNI driver is in development)
supported by NetBSD
expansion ports
26 pin expansion port compatible with the one on the Buddha/Catweasel controllers
two clock ports for A1200 expansions
two IDE ports: 3,5" and 2,5" - as free add-ons to the X-Surf
can be activated by the IDE-fix software package
autobooting is not possible with these ports
the timing is not configurable
preemptive use of IDE devices - necessary for CD-writers - is impossible
all expansion ports are independent from each other and can be used at the same time

Dave G 8)

dibs
6th November 2008, 23:29
Fantastic!

I'll take it please!

Ian

*Edit*

Heh eh! :mrgreen:

Kin

davideo
6th November 2008, 23:39
It's yours :D

PM for payment details on the way.

Dave G 8)

dibs
6th November 2008, 23:59
SOLD!!!! ( & money sent)

Will post you some feedback later next week

Many thanks,

Ian

A4K back on the net? Hope so :)

davideo
7th November 2008, 00:05
Ian,

Payment received - including the discount I offered you :wink:

Will be posted nice and secure on Monday.

Ta, Dave G 8)

davideo
10th November 2008, 22:43
Ian,

Card was posted tonight special delivery. If they get it on the van tonight - it'll be with you tomorrow. Failing that it'll be Wednesday.

Ta, Dave G 8)

dibs
16th November 2008, 10:56
Card received and installed yesterday* - well packed and.... simply worked! :D

It's great to have my Amiga back on the net! (see photos below)

Many thanks,

Ian


*not your fault - my local post office sat on it since Wednesday

davideo
16th November 2008, 17:35
Ian,

I'm happy to have been able to help you out.

Dave G 8)

Thread can now be closed. Ta.

Kin Hell
16th November 2008, 17:38
Excellent! :D