PDA

View Full Version : Sold A500 RAM card 8MB Alfa RAM NOS



tbtorro
30th July 2011, 12:48
For sale are AlfaRAM 8mb expansion cards for Amiga 500 and 500+. These come without RAM installed. Possible configurations are 2, 4, 6 and 8 MByte. Total number of units: 5 Also on sale elsewhere quantity might change.

More info: http://amiga.resource.cx/exp/alfaram500

They come with original packaging complete with all manuals etc. These are NOS, tested and fully functional units. Looking for SOLD

Postage (untracked) to EU is 14.50 and Worldwide 23.50. If you want to save on shipping then I can ship this without box/enclosure for only 3.55 in the EU and 5.55 worldwide

I'm selling ZIP RAM for these here:Toshiba TC514400Z-80 ZIP RAM (http://www.amibay.com/showthread.php?t=18150)

Special ZIP RAM upgrade price: 8 MB for SOLD, 6 MB for SOLD, 4 MB for SOLD or 2MB for SOLD


- 1 unit sold to Wizard - done
- 1 unit sold to Davodos - done

Still available: 0 units

ALL SOLD










And the small print: I take pride in packaging all my items very well, with materials appropriate for the item. I have plenty of bubble wrap, padded envelopes, foam, anti-static bags and cardboard boxes. Post Danmark is more expensive than e.g. German post or Royal Mail but they are very reliable and fast, even with non-signed parcels. An economy letter to the UK typically takes 3-4 working days, often delivered only in 2 days.

Most of my items are New Old Stock (NOS) quality, unmodified and complete with original packaging, all accessories, manuals, inlays etc. I usually go out of my way to help resolve any problems. I normally test my items before sending out, but I can't offer any warranty or returns as I'm a private collector and most of my stuff is more than 15 years old.

DyLucke
31st July 2011, 11:07
One question, are they compatible with the IDE68K device from Mika?

:p

tbtorro
31st July 2011, 21:17
One question, are they compatible with the IDE68K device from Mika?
:p
Not quite sure to be honest as I don't have an IDE68K to test. But I'm sure that the resident gurus will know this in the Oracle section...

tbtorro
1st August 2011, 12:29
Price drop.

Wizard
1st August 2011, 15:36
intrested in one :)

tbtorro
2nd August 2011, 21:36
intrested in one :)

Payment received.

tbtorro
5th August 2011, 09:07
intrested in one :)

Shipped.

tbtorro
9th August 2011, 22:30
Price drop.

Wizard
12th August 2011, 17:00
arrived ..very fine :thumbsup:

tbtorro
29th August 2011, 18:21
Price drop.

tbtorro
4th September 2011, 15:42
New price.

Davodos
8th September 2011, 00:15
Very interested in one, fully populated please :)

Davodos
8th September 2011, 15:44
Payment Sent :)

tbtorro
8th September 2011, 20:57
Payment Sent :)

Payment received.

tbtorro
12th September 2011, 09:34
Payment Sent :)
Shipped.

palmix
12th September 2011, 15:02
For sale are AlfaRAM 8mb expansion cards for Amiga 500 and 500+. These come without RAM installed. Possible configurations are 2, 4, 6 and 8 MByte. Total number of units: 5 Also on sale elsewhere quantity might change.

More info: http://amiga.resource.cx/exp/alfaram500

They come with original packaging complete with all manuals etc. These are NOS, tested and fully functional units. Looking for 23.89

I'm selling ZIP RAM for these here:Toshiba TC514400Z-80 ZIP RAM (http://www.amibay.com/showthread.php?t=18150)

Special ZIP RAM upgrade price: 8 MB for 25.60, 6 MB for 19.20, 4 MB for 12.80 or 2MB for 6.40

Postage to EU is 14.50 and Worldwide 23.50. Tracked shipment varies, Holland, Germany and belgium is 19 rest of EU is 22. PP gift or add 4%.

- 1 unit sold to Wizard - CLOSED
- 1 unit sold to Davodos - shipped

Still available: 3 units










And the small print: I take pride in packaging all my items very well, with materials appropriate for the item. I have plenty of bubble wrap, padded envelopes, foam, anti-static bags and cardboard boxes. Post Danmark is more expensive than e.g. German post or Royal Mail but they are very reliable and fast, even with non-signed parcels. An economy letter to the UK typically takes 3-4 working days, often delivered only in 2 days.

Most of my items are New Old Stock (NOS) quality, unmodified and complete with original packaging, all accessories, manuals, inlays etc. I usually go out of my way to help resolve any problems. I normally test my items before sending out, but I can't offer any warranty or returns as I'm a private collector and most of my stuff is more than 15 years old.


hello
do you know if it's fully compatible with Action Replay mk3?
thank you

tbtorro
12th September 2011, 15:32
hello
do you know if it's fully compatible with Action Replay mk3?
thank you

I would say yes, but I don't have an AR III to test it with, so I can't be sure. But I'm sure that if you ask at the AmiOracle section the resident gurus will tell you in no time.

iRetrOVolver
12th September 2011, 16:30
Interested, will PM
---
Please ignore. Compatibility issues with internal memory :-(

tbtorro
13th September 2011, 22:54
Cheaper postage if you don't need box/enclosure.

lurch
15th September 2011, 22:25
Is there a cheaper option for worldwide shipping?

tbtorro
15th September 2011, 23:36
Is there a cheaper option for worldwide shipping?

Yes, without the box/enclosure 5.55 worldwide - post edited.

lurch
16th September 2011, 07:38
Enclosure is the metal surround?

tbtorro
16th September 2011, 10:13
Enclosure is the metal surround?
Correct

Davodos
26th September 2011, 11:31
Received today in excellent condition. Works Great. Thanks Matey:D

tbtorro
3rd October 2011, 17:19
Received today in excellent condition. Works Great. Thanks Matey:D
Absolutely - thank YOU. Feedback returned.

dj.echo
9th October 2011, 16:21
intrested in one with 8mb has it got pass through socket:thumbsup:

tbtorro
9th October 2011, 23:11
intrested in one with 8mb has it got pass through socket:thumbsup:

Yes it does have a pass through socket.

dj.echo
28th October 2011, 08:38
declaring interest can it be used with a500+ any one know the max ram for the a500+:thumbsup:

tbtorro
28th October 2011, 13:31
declaring interest can it be used with a500+ any one know the max ram for the a500+:thumbsup:
I don't think there is a cap for RAM in the A500+, I'd say it can definitely handle the +8MB of this card.

tbtorro
31st October 2011, 20:15
All sold elsewhere please close.

merlinkv
10th November 2011, 09:44
By your command :)


All sold elsewhere please close.