PDA

View Full Version : Found An Amiga 1200 setup for my brother



scole
14th February 2012, 14:20
Yup, just a couple of short months after I sold all my killer A1200 gear, my little bro decides he needs to buy a setup!

So, what he would like is:

An A1200, clean preferably
An accelerator, Blizzard 1230MK IV preferably, with 32MB+ RAM
CF HD setup
3.1 ROMS
Responsive mouse
RGB/SCART lead for LCD TV

So, does anyone have exactly that setup they're looking to sell? Would be great to just get the right gear from one source! But happy to take any offers for any of it on board and build a system over a few trades.

Cheers!
S

PS: While I'm at it, I'm looking for an A600 accelerator for my own little rig I'm building, 620 or 630, doesn't matrter, just needs to carry extra RAM. Any offers?

flip
16th February 2012, 07:29
PM sent.

scole
16th February 2012, 07:54
Replied for more details.

S

flip
16th February 2012, 08:16
And replied...

fitzsteve
16th February 2012, 08:56
If you don't do a deal with Flip I have an A1200 with ACA1230/28 (64mb), 3.0Roms(but you can re-kick 3.1 (or any Custom Rom) with the ACA's Maprom feature...

Perfect condition, with new Amigakit Keyboard, 4gb CF-IDE, RGB Scart lead, original round A1200 mouse, Joystick.

Drop me a PM if interested. I'm in Sevenoaks, Kent.

Steve.

Ha ha, I see you changed your name - wassup Steve :lol:

scole
16th February 2012, 09:31
Replied to Steve for details :D

fitzsteve
23rd February 2012, 12:09
Decided to hang onto my setup - PM sent to explain, good luck with your search.

Steve.

austinsom
25th March 2012, 21:34
I have something in the for sale thread - if interested post on the thread and shoot me a PM!

http://www.amibay.com/showthread.php?t=26948

scole
4th April 2012, 08:50
This can be closed, sourced a while ago!

Ta
S

mjnurney
4th April 2012, 09:43
on here steve?

scole
4th April 2012, 10:10
on here steve?

Yes, from this thread: http://www.amibay.com/showthread.php?t=26124

Ta
S

johnim
4th April 2012, 10:34
just closed that 1 great stuff