PDA

View Full Version : Closed Commodore PC Gaming Case



fitzsteve
22nd April 2012, 18:08
Hi!

I'm looking for a commodore PC case, don't need brand new although that would be nice, lower price is more impoprtant to me :)

No PSU required as I have a decent one here.

Thanks :thumbsup:

Steve.

scrappysphinx
22nd April 2012, 18:34
Hi Steve, you can still buy one of the new ones from Jon Hare via his ebay shop.

Linky (http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Commodore-Gaming-PC-Case-Gehause-550W-Netzteil-PSU-for-vintage-Amiga-Mod-/221007193684?pt=Klassische_Computer&hash=item33750e2654#ht_3803wt_952)

fitzsteve
22nd April 2012, 18:41
Hi Steve, you can still buy one of the new ones from Jon Hare via his ebay shop.

Linky (http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Commodore-Gaming-PC-Case-Gehause-550W-Netzteil-PSU-for-vintage-Amiga-Mod-/221007193684?pt=Klassische_Computer&hash=item33750e2654#ht_3803wt_952)


Hi Mate,

Thanks for the link, I'm hoping for one a lot cheaper that someone has already used :)

Otherwise I'll just grab a new Antec 300 from eBay or ebuyer :cool:

Cheers :thumbsup:

Steve.

spock-79
24th April 2012, 09:04
I have one for sale also, i would like to have 50€ but the shipping is damned expensive with 30€....

Edit: The Tower is with PSU..

Jon Hare
24th April 2012, 10:05
Aloha Steve :)

well, if you don't need a PSU and also don't mind of some signs of usage I could sell one for 30. But shipping would still be 30 I'm afraid :(

fitzsteve
24th April 2012, 10:40
Aloha Steve :)

well, if you don't need a PSU and also don't mind of some signs of usage I could sell one for 30. But shipping would still be 30 I'm afraid :(

Hi Jon,

Is there any cheaper sea mail option?

Cheers :)

Jon Hare
24th April 2012, 10:45
HAHA no, unfortunately not. EU is always Airmail, no chance to book seamail or landway :lol: The problem is the weight as it's more than 10kg :(

fitzsteve
24th April 2012, 10:48
No probs Jon, I appreciate you offer though. Can I think about it for a couple of days?

Thanks :thumbsup:

alexh
24th April 2012, 11:28
I dunno the quality of these Commodore cases, but as a regular PC builder I can tell you that you'd struggle to get a new Antec 300 case in the UK (inc P&P no PSU) <snip>

Skilgannon
24th April 2012, 11:40
Hi Alex - I've taken your comment out about the price of the Antec case. It's considered price driving.

Re the quality of the Commodore cases - they are brilliant - very high quality indeed and thoughtful in the layout and design. My only gripe would be the hinges on the front panel as they can be a bit loose and break.

Cheers

John

fitzsteve
24th April 2012, 12:57
I dunno the quality of these Commodore cases, but as a regular PC builder I can tell you that you'd struggle to get a new Antec 300 case in the UK (inc P&P no PSU) <snip>

Actually you can, that's the problem! I'm probably going to go for it:

http://www.ebay.co.uk/itm/330711997140?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

Have decided to go for the Antec, thanks guys for the offers it's a shame about overseas postage :(

Will close the thread, but thanks again for the offers.

Steve.