PDA

View Full Version : Stability after cap change.



Kawazu
14th August 2012, 15:02
So how do i confirm this? Do i have to change all the jumpers back to original an run on the built in cpu or can i just plug in all the stuff + csppc and try it out thay way?

I have tried a quick boot up with only the ppc card installed just to not change the jumpers and its booting and i can see the KS screen.

Am i good to go?

Kawazu
14th August 2012, 18:20
and now she is dead, cap 171 just gave up and gave me magic smoke

PymerOne
16th August 2012, 18:53
Dear Kawazu,

is this 171 capacitor near the powerconnector?
If so, please check your psu is ok.

Grtz, PymerOne.

Kawazu
17th August 2012, 12:49
Dear Kawazu,

is this 171 capacitor near the powerconnector?
If so, please check your psu is ok.

Grtz, PymerOne.

Yes it is, tje psu was ok before i start changing the caps on the motherboard and the amiga was rock solid.

Is there any way to check the psu without a motherboard?

desana
18th August 2012, 01:29
Hi

This might be of help in testing psu http://old.pinouts.ru/Power/amiga3000power_pinout.shtml

Remember to have a HDD or something connected to the psu when measuring.