PDA

View Full Version : Wanted CyberStrom MK I memory module



FLOPS
4th July 2013, 10:13
Hi

Recently I bought CyberStorm MK I in which memory module is broken (I can only put 64MB). Looking for working one. If you have one, please let me know.
Cheers,
Darek

hese
4th July 2013, 17:11
If you can't/don't return the card, you could send the memory module to me for repair.
It's fixable assuming the problem is with the memory module and not somewhere else in the Cyberstorm.

FLOPS
12th August 2013, 06:59
Thread can be closed. Tested with other memory module, turns out that card is broken and limit Fast ram to 64MB.