PDA

View Full Version : Found RAM for AmigaOne XE G3



Countraven
21st August 2013, 11:21
Hello.

I am looking for RAM to use in my Eyetech AmigaOne XE G3 board.

I got a 512 stick but I need a new one to replace it, my system goes on random freezes and everyone suggest to test some new RAM.

I prefer 512MB or 1Giga.

It has to be tested and working on an AmigaOne G3 or G4 board.

Thanks a lot.

Greg_
21st August 2013, 11:41
I've got 512 MB stick tested and working on A1 XE for sale.
Will PM later.

Countraven
21st August 2013, 12:15
Thanks.

Countraven
23rd August 2013, 19:54
Looking to pay 20 euros plus postage the maximum for a memory stick, tested and working on an AmigaOne XE board.

Still looking thanks.

o.eschi
24th August 2013, 21:50
I just wanted to send you a PM, but your mailbox is full apparently!?

Countraven
25th August 2013, 20:33
I am deleting some stuff as we speak, please send the pm.

o.eschi
25th August 2013, 20:54
PM sent with offer.

Countraven
26th August 2013, 00:11
Pm replied.

o.eschi
26th August 2013, 18:30
Your mailbox is full again ;)

Money recieved and I will try tomorrow to send the memory. Of course insured!

Countraven
11th September 2013, 14:35
Item arrived some days ago and works great.

Leaving feedback.