PDA

View Full Version : Gotek may not be 100% compatible



dougal
14th January 2015, 16:26
My current config (for Gotek) is:

A500 with dual KS1.3 & KS2.04, 512K Ram expansion and 1MB chip-ram mod (on motherboard)

Everything i threw at it loaded from the Gotek worked fine but when i tried Arabian Nights it won't recognise Disk 2. A way round it I found is to "insert" disk 2 just before it asks you to and it works fine.

I looked it up on google and found that others have had the same problem with Arabian Nights & Soccer Kid (did not try this yet) - Both Krisalis games.

Apparently (again I did not try) some versions of Sword of Sodan have this problem too when using a Gotek drive.

Has anyone experienced this ?

piacc64
14th January 2015, 16:53
you need insert in list both adf, when wryte insert disk 2, use switch on gotek for use the second adf then click on mouse or joy

dougal
14th January 2015, 17:50
you need insert in list both adf, when wryte insert disk 2, use switch on gotek for use the second adf then click on mouse or joy

Yes I did that like I do all other games.

piacc64
14th January 2015, 18:05
i cannot test, i sale all my gotek, i have one but without display, sorry