PDA

View Full Version : Filled Dead A4000 In need of repair



wizzard_o
27th April 2015, 16:47
Hi,
I have an A4000 RevB, after upgrading the ROM's it fails to boot. The ROMs have been tested by the supplier (Amiga Kit) so are known good. I have tried to repair some track damage under ROM socket U175 but it still fails to boot, everything else seems ok, the chips get warm when power is switched on, the only 'hot spot' I can find is on the riser card's termination resistors.

Anyone got any ideas on what to do next or is there anyone in the UK that can offer me either a repair or a Part exchange on a repaired Motherboard?

Thanks in advance!

Wizz.

davideo
27th April 2015, 17:20
Contact Hikey on this forum.

He's repaired a couple of mine and I'll be sending him another after my holiday.

Although there are others on here that offer the same service :)

RichyV
27th April 2015, 18:19
I have used bebek here a couple of times - he is also very good. :)

wizzard_o
27th April 2015, 20:09
Thanks for the info guys :)

Replied to bebek's PM

bebek
27th April 2015, 21:19
Replied :). Thanks RichyV ;)

wizzard_o
28th April 2015, 11:53
It's on it's way to you.

wizzard_o
10th May 2015, 23:21
Payment Sent :thumbsup:

wizzard_o
15th May 2015, 20:00
I got it back today, will test it on Monday 😃

Wizz.

wizzard_o
18th May 2015, 19:31
I'm very happy to report that my A4000 is purring like a V8 once again!

Thanks bebek (http://www.amibay.com/member.php?2240-bebek)! :thumbsup:

edd_jedi
21st May 2015, 12:04
Good to hear, bebek did a great job on my A4000 :)