PDA

View Full Version : Wanted Search a mach 131 for my Apollo



Turican
22nd January 2016, 15:45
Hello
Search a mach 131 for apollo 1240th
Who has a ??

bebek
23rd January 2016, 17:13
Have you tried 060 update with 130? You may be lucky.

cugar124
23rd January 2016, 17:52
darn it Chris was gonna say that there is a thread here somewhere about this 130 can be upgrade some of the time.

AL

- - - Updated - - -

there we go the link for the upgrade types might be worth a look: http://www.amibay.com/showthread.php?71316-Apollo-1260-with-mach-130&highlight=apollo+mach

Turican
24th January 2016, 12:31
Have an Apollo in 1240 with a mach 130, I can upgrade so on 060

stachu100
24th January 2016, 13:26
130 works with 060. Tested.

Pghulme
24th January 2016, 13:34
130 works with 060. Tested.

End of conversation :-)

I have an Apollo 1240 with 130, and have arranged to ship it to stachu at end of January for him to upgrade it