PDA

View Full Version : 68ec060 no fpu and no mmu work on amiga



benoit
22nd March 2016, 11:29
Hello
I woud like if a 68ec060 whitout mmu and fpu work on amiga ???
A man say 68060 library need mmu, it's true or not ?? Tanks

leof
23rd March 2016, 09:55
I once bought a Cyberstorm MKII. It had a 68EC060 processor. It caused all kinds of crashes.
I put in a full 68060 and all problems went away.

Deling
23rd March 2016, 13:48
yes it will work ok with thomas richter library , but better is LC060 with MMU , then you have to use zorro card
CPU EC and LC060 will work great with soft which no needed FPU ! all games , and system work excellent , speed is the same like full 060

benoit
24th March 2016, 19:11
Tanks