PDA

View Full Version : Closed A3000D SIMM to ZIP adapter (with 16MB RAM)



tonyyeb
8th October 2008, 22:38
Hi all

Selling my SIMM to ZIP adapter which is for an A3000D. It comes with 2 x 8MB FPM SIMMs.

http://i151.photobucket.com/albums/s135/tonyyeb/P1010737.jpg

Here it is installed in my A3000D. Nice cheap way of getting 16MB of Fast RAM.

Selling as I no longer have an A3000D!

Price: 30 inc RAM and UK Delivery.

chiark
9th October 2008, 09:49
Assuming it works :D , go on then, I'll take it please. Can you PM me your paypal address and I'll send you the money?

tonyyeb
9th October 2008, 10:07
Hi chiark. It was working two nights ago before I removed it from the A3000D. PM on its way. ;)

tonyyeb
10th October 2008, 09:13
PM has been sent ;)

chiark
10th October 2008, 10:01
cheers - received. Will sort out the paypal next Monday if that's acceptable?

tonyyeb
10th October 2008, 10:25
No probs bud.

tonyyeb
12th October 2008, 10:21
cheers - received. Will sort out the paypal next Monday if that's acceptable?

At what point on Monday will it be? Im watching something on ebay with a buy it now pay immediatley that ends at lunch time. Cheers.

chiark
12th October 2008, 12:37
Just sending it now :D - sorry for the delay!

tonyyeb
12th October 2008, 16:50
Cheers bud. Got it. Do you want it sending to your Paypal address?

chiark
12th October 2008, 23:15
Please, yes - the unpronounceable company address :D

tonyyeb
15th October 2008, 14:31
Posted today. Sorry for the delay, been mad at work and it was the first lunch I could get off site.

chiark
15th October 2008, 15:41
Thanks Tony, I'll let you know when it arrives. No worries on any delay, I was in Sweden anyhow!

chiark
16th October 2008, 12:31
Arrived today, thanks!

Pins on the bottom were all bent, some nastily... Gentle persuasion has returned them to the right position. Fingers crossed :)

tonyyeb
16th October 2008, 12:49
Eeek! They looked ok when I removed it. Any package damage? Have you ever fitted one before? Feel free to e-mail me for help... it can be a bit tricky. Remember to remove and existing DIPs in the FAST RAM slots before installing. They dont work together.