Results 1 to 3 of 3

Thread: [NON AMIGA] LCD TV standby problem (.. but it works)

  1. #1
    Amibayer! dougal's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Country
    Malta
    Age
    39
    Posts
    2,505
    Feedback
    54 (100%)

    Default [NON AMIGA] LCD TV standby problem (.. but it works)

    I have a small oldish 15 inch cheap LCD TV which I use for retro stuff - right now my BBC Micro is hooked up to it.

    Anyway, the TV works in a sense perfect image, RGB SCART, RF, Composite, sound, remote etc all works fine.

    The issue is with the standby. While using the TV its perfectly fine but when I put it in standby or off and go to use it later it more often then not will not switch on unless I unplug it and plug it in again - sometimes once, sometimes two or three times.

    It has a power LED with 3 colors - Green means ON, when its off or I press standby the light usually goes RED. When I try and power it up the light goes green, then goes orange.
    A4000D '040@33mhz 16MB OS3.9 Picasso II - A2000'030@25Mhz 8Mb KS3.1 - A1200 '030@50Mhz 64Mb OS3.9 - A600 2Mb Chip + 4Mb fast ,2gb CF HD KS/WB 3.1 - A500 Plus 2mb chip + 2mb A590 + Gotek - CD32 + Analogic FDD - CDTV With joy/mouse ports

  2. #2
    drojman's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Country
    United Kingdom
    Region:
    CORNWALL
    Posts
    83
    Feedback
    7 (100%)

    Default

    What model is it?

  3. #3
    Amibayer! dougal's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Country
    Malta
    Age
    39
    Posts
    2,505
    Feedback
    54 (100%)

    Default

    https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=22994074

    Like this one. But I cannot find any info or manuals.

    My noob guess would be maybe a "start up" capacitor ?

    Quote Originally Posted by drojman View Post
    What model is it?
    A4000D '040@33mhz 16MB OS3.9 Picasso II - A2000'030@25Mhz 8Mb KS3.1 - A1200 '030@50Mhz 64Mb OS3.9 - A600 2Mb Chip + 4Mb fast ,2gb CF HD KS/WB 3.1 - A500 Plus 2mb chip + 2mb A590 + Gotek - CD32 + Analogic FDD - CDTV With joy/mouse ports

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 9th February 2017, 01:39
  2. Closed Commodore Amiga 2000; Amiga 3000 Keyboard WORKS PERFECTLY
    By AngryRod in forum Sales Archive
    Replies: 5
    Last Post: 29th December 2016, 05:25
  3. Sold USB Soundblaster works with Amiga USB
    By fitzsteve in forum Other
    Replies: 4
    Last Post: 21st April 2016, 11:05
  4. For Sale Amiga<-> PC Transfer Kit - works with nearly every PC
    By a.mi.goun in forum Amiga
    Replies: 4
    Last Post: 12th November 2015, 18:49

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •