Results 1 to 5 of 5

Thread: Ratte autoswitch for a1200

  1. #1
    Damn these amiga bills keep adding up Amibayer! CrazyC's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Country
    UK
    Region:
    Kent
    Age
    44
    Posts
    1,230
    Feedback
    32 (100%)
    Blog Entries
    20

    Default Ratte autoswitch for a1200

    Hi

    I am looking for a ratte autoswitch for my a1200.
    I have a monitor that can take the 15khz vga from the RGB port and also a Voodoo 3, and I would like to combine them through onto one input on the monitor that switches automatically. I need the version that works directly off the chip as I use my parallel port for a 4 player adapter.

    Cheers
    C.
    A1200 (1D4) (Recapped by Bad_Ad84 in Nov 2012) -3.1 Roms,CWB 3.9, Blizzard 1260 (60mhz - Rev6 Latest Mask),SCSI Kit (SCSI-IDE Bridge + 8Gb CF), 256mb, Mediator + soundcard, USB, NIC, Voodoo 3. A1200 (1A) 3.0 Roms (recapped and modded by TheCorfiot in December 2015) Indy Mk 2, ACA1221 (Round the World), Best WB 1.3 8Gb CF. My Amibay Blog is here.

  2. #2
    Damn these amiga bills keep adding up Amibayer! CrazyC's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Country
    UK
    Region:
    Kent
    Age
    44
    Posts
    1,230
    Feedback
    32 (100%)
    Blog Entries
    20

    Default

    Offer received from hewlet - money sent.
    A1200 (1D4) (Recapped by Bad_Ad84 in Nov 2012) -3.1 Roms,CWB 3.9, Blizzard 1260 (60mhz - Rev6 Latest Mask),SCSI Kit (SCSI-IDE Bridge + 8Gb CF), 256mb, Mediator + soundcard, USB, NIC, Voodoo 3. A1200 (1A) 3.0 Roms (recapped and modded by TheCorfiot in December 2015) Indy Mk 2, ACA1221 (Round the World), Best WB 1.3 8Gb CF. My Amibay Blog is here.

  3. #3
    I look like Gizmo Amibay Treasurer
    Mega AmiMod
    Administrator
    davideo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Country
    UK
    Region:
    Boston, Lincs
    Posts
    14,036
    Feedback
    177 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by CrazyC View Post
    Offer received from hewlet - money sent.
    He/she needs to post within this thread to be within the rules

  4. #4
    hewlet's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Country
    Norway
    Region:
    Skarnes
    Posts
    54
    Feedback
    6 (100%)

    Default

    PM sent.
    Money recived and parcel is sent today

  5. #5
    Damn these amiga bills keep adding up Amibayer! CrazyC's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Country
    UK
    Region:
    Kent
    Age
    44
    Posts
    1,230
    Feedback
    32 (100%)
    Blog Entries
    20

    Default

    Parcel received - unable to test yet as need a further cable due to my setup but packaging and everything looks good cheers.
    A1200 (1D4) (Recapped by Bad_Ad84 in Nov 2012) -3.1 Roms,CWB 3.9, Blizzard 1260 (60mhz - Rev6 Latest Mask),SCSI Kit (SCSI-IDE Bridge + 8Gb CF), 256mb, Mediator + soundcard, USB, NIC, Voodoo 3. A1200 (1A) 3.0 Roms (recapped and modded by TheCorfiot in December 2015) Indy Mk 2, ACA1221 (Round the World), Best WB 1.3 8Gb CF. My Amibay Blog is here.

Similar Threads

  1. Closed Ratte autoswitch
    By torsti76 in forum Found Archive
    Replies: 3
    Last Post: 5th June 2019, 15:47
  2. Sold Ratte's Monitor AutoSwitch + cables
    By karloch in forum Amiga
    Replies: 6
    Last Post: 24th August 2018, 21:45
  3. Replies: 0
    Last Post: 30th December 2016, 23:04
  4. Wanted WTB monitor switcher (BMon/Ratte) for A1200
    By esc in forum Amiga
    Replies: 2
    Last Post: 22nd December 2016, 16:32

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •