Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: A314 co-processor cards

  1. #21
    PRS's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Country
    Dutchieland (Netherlands)
    Region:
    Utr
    Posts
    273
    Feedback
    25 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Robban View Post
    Thank you for the kind words philip930! It was indeed the first one I sold. Did you get it to work?

    It seems there is quite some interest in these cards, so I'll try to make another small batch of them (I have components for an additional 6 pcs if I do not screw anything up). I can not give an estimate of when they are ready unfortunately, as I seem to have precious little time for hobbies right now. When they are ready I'll contact the users in this thread in the order they have expressed interest.
    Should I perhaps change the thread status to "Sold" until then?
    Thanks! I will patiently wait upon your PM.

    You could update your initial post with this info...
    Amiga 500 Rev.3 (stock) and 500 Plus (2MB chip, GVP A530 8MB, A500Flash)
    CDTV (2MB chip, 8MB fast, SCSI, kickstartswitch)
    Amiga 1200d Rev. 1d4 (BPPC 66/333Mhz, BVision, HxC floppy, PicoPSU, RapidRoad)
    Amiga 4000d (Cyberstorm mk III 68060@50Mhz, Picasso IV, RapidRoad)

  2. #22
    Dad, gamer, nerd, amigian VIP
    Amibayer!
    arnljot's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Country
    Oslo
    Region:
    Oslo
    Posts
    4,121
    Feedback
    27 (100%)

    Thumbs up A314 received

    Quote Originally Posted by arnljot View Post
    Quote Originally Posted by arnljot View Post
    Payment sent by PayPal friends payment.
    I received tracking number from the seller friday the 17th. Seller seem square and serious.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20200122_212421.jpg 
Views:	29 
Size:	131.9 KB 
ID:	153546
    I won't have time to test it until next week. But it looks well made and I don't anticipate any problems.
    Been away for a long time, time for comeback?

  3. #23
    mkopack73's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Country
    USA
    Region:
    New Jersey
    Age
    46
    Posts
    16
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Interested in one.

  4. #24
    CBM Addict MoRetro's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Country
    Belgium
    Region:
    East Flanders
    Posts
    218
    Feedback
    22 (100%)

    Default

    Interested in one.
    C64 & Amiga Rulez:thumbsup:,
    Greetings,
    Mo
    Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.

  5. #25
    Nowee's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Country
    France
    Region:
    Lorraine
    Posts
    92
    Feedback
    11 (100%)
    Blog Entries
    1

    Default

    hello,

    interested by one!

    Nowee

  6. #26
    sax's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Country
    Hungary
    Region:
    4400
    Posts
    456
    Feedback
    25 (100%)

    Default

    It can add fastmem to A500 too?

  7. #27
    Robban's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Country
    Finland
    Region:
    Åland Islands
    Age
    34
    Posts
    4
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    @Sax, Unfotunately no. There is no way to add fastmem via the trapdoor on an Amiga 500 or 500+. It needs to be connected to the side expansion slot or directly on the CPU-socket for that to work.
    In this case the A314 would also lose some capabilities if the memory was used as fastmem. It would not be possible to do any of the tricks that uses the custom chipset directly, such as the audioplayer, videoplayer and remote-workbench.
    But the A314 should be compatible with almost any accelerator or fastmem expansion you can think of, as long as it doesn't mess around with the memory mapping of the computer. I have tested it with Terriblefire TF530 and TF534, while others have had it work correctly using at least Classic 520 and Vampire2 Gold2-core (needs a small patch right now, might be fixed later). The Gold 3 core in Vampire 2 will most likely not work, as I think it then uses only onboard memory and ignores the trapdoor slot.

  8. #28
    CBM Addict MoRetro's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Country
    Belgium
    Region:
    East Flanders
    Posts
    218
    Feedback
    22 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Robban View Post
    @Sax, Unfotunately no. There is no way to add fastmem via the trapdoor on an Amiga 500 or 500+. It needs to be connected to the side expansion slot or directly on the CPU-socket for that to work.
    In this case the A314 would also lose some capabilities if the memory was used as fastmem.
    I was thinking about that the A314 could take some signals from the expansion port so that it has more capabilities and do more. Isn't that possible?
    Also there are old memory expansion that used Gary signals to expand to 2.8MB (combination of chip & fast ram)

    Quote Originally Posted by Robban View Post
    Vampire2 Gold2-core (needs a small patch right now, might be fixed later).
    You mean The A314 needs a patch?
    C64 & Amiga Rulez:thumbsup:,
    Greetings,
    Mo
    Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.

  9. #29
    PorkLip's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Country
    Sweden
    Region:
    Stockholm
    Posts
    42
    Feedback
    8 (100%)

    Default

    Declaring interest in one. PM sent.

    /PorkLip

  10. #30
    BuzzBrain's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Country
    Norway
    Region:
    Ostfold
    Posts
    97
    Feedback
    12 (100%)

    Default

    Interested in 1. ��

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Wanted A314 expansion board for the Amiga 500 --> A Raspberry Pi
    By Puppetmaster in forum Amiga
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2019, 23:08
  2. Wanted Amiga 3000 processor cards
    By stradivarius in forum Amiga
    Replies: 0
    Last Post: 16th February 2016, 16:06
  3. Sold 75MHz crystal for Amiga processor cards
    By bebek in forum Sales Archive
    Replies: 10
    Last Post: 18th March 2014, 19:36
  4. Closed Spacers (Alu) A4000 processor cards
    By superbonio in forum Sales Archive
    Replies: 1
    Last Post: 5th December 2012, 22:21
  5. Closed Spacers A4000 processor cards
    By superbonio in forum Sales Archive
    Replies: 1
    Last Post: 5th December 2012, 22:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •