Results 1 to 7 of 7

Thread: Amiga 1200 keyboard with working reset function

  1. #1
    Andy S sozzled's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Country
    United Kingdom
    Region:
    West Yorkshire
    Posts
    31
    Feedback
    1 (100%)

    Default Amiga 1200 keyboard with working reset function

    Hi all,

    My A1200 keyboard works fine apart from the soft CTRL-Amiga-Amiga reset. Pretty sure that turning the power off and on again at the moment won't do it any good. Has anyone got a keyboard (or can recommend a fix) with a working reset going spare?

  2. #2
    Online Gangster Amibayer! fitzsteve's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Country
    UK
    Region:
    Sevenoaks, Kent
    Age
    40
    Posts
    21,630
    Feedback
    1019 (100%)
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by sozzled View Post
    Hi all,

    My A1200 keyboard works fine apart from the soft CTRL-Amiga-Amiga reset. Pretty sure that turning the power off and on again at the moment won't do it any good. Has anyone got a keyboard (or can recommend a fix) with a working reset going spare?
    Might be cheaper to buy a reset switch that clips over Gayle chip?
    My YouTube Channel:
    https://www.youtube.com/user/fitzsteve

    CD32 + TF330, A500+ Vampire V2, A1200T Black Box + Mediator B1260 + Killer K1 PPC

  3. #3
    Andy S sozzled's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Country
    United Kingdom
    Region:
    West Yorkshire
    Posts
    31
    Feedback
    1 (100%)

    Default

    I wasn't aware of that, but I am now! Sounds like a better solution.

  4. #4
    AmigaPassion Retroheaven87's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Country
    UK
    Region:
    Kent
    Posts
    376
    Feedback
    17 (95%)

    Default

    You can buy replacement keyboard membranes for between 20/30 .

    Steve
    Offering Commodore Amiga Recapping and minor repairs to the entire Commodore Amiga range including CD32 Laser Replacement service. - Check out my work on Facebook, Instagram and my website - www.amigapassion.co.uk

  5. #5
    Online Gangster Amibayer! fitzsteve's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Country
    UK
    Region:
    Sevenoaks, Kent
    Age
    40
    Posts
    21,630
    Feedback
    1019 (100%)
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by sozzled View Post
    I wasn't aware of that, but I am now! Sounds like a better solution.
    No worries, that's what a lot of people use in a tower and hook up the reset switch
    My YouTube Channel:
    https://www.youtube.com/user/fitzsteve

    CD32 + TF330, A500+ Vampire V2, A1200T Black Box + Mediator B1260 + Killer K1 PPC

  6. #6
    Andy S sozzled's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Country
    United Kingdom
    Region:
    West Yorkshire
    Posts
    31
    Feedback
    1 (100%)

    Default

    Gayle reset fitted and working nicely! Thanks all again

  7. #7
    I look like Gizmo Amibay Treasurer
    Mega AmiMod
    Administrator
    davideo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Country
    UK
    Region:
    Boston, Lincs
    Posts
    14,461
    Feedback
    179 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by sozzled View Post
    Gayle reset fitted and working nicely! Thanks all again
    Can this be closed now?

Similar Threads

  1. Closed Amiga 1200 Keyboard working
    By Harkonnen75 in forum Found Archive
    Replies: 1
    Last Post: 10th November 2019, 17:53
  2. Wanted Amiga 1200 Working Keyboard MPU Chip
    By Acill in forum Amiga
    Replies: 1
    Last Post: 13th October 2019, 09:16
  3. Replies: 5
    Last Post: 27th November 2017, 15:00
  4. Wanted Amiga 1200 working keyboard, no yellowing
    By projectx in forum Amiga
    Replies: 1
    Last Post: 10th March 2017, 20:03
  5. Wanted AMIGA 1200 KEYBOARD working.
    By soviet9922 in forum Amiga
    Replies: 1
    Last Post: 26th February 2017, 14:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •