Results 1 to 2 of 2

Thread: Radeon working on AA3000+?

  1. #1
    matt3k's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Country
    United States
    Region:
    NY
    Posts
    972
    Feedback
    31 (100%)

    Default Radeon working on AA3000+?

    Has anyone got Radeon PCI working on the AA3000+?

  2. #2
    Online Gangster Amibayer! fitzsteve's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Country
    UK
    Region:
    Sevenoaks, Kent
    Age
    40
    Posts
    21,633
    Feedback
    1019 (100%)
    Blog Entries
    2

    Default

    Doesn't it use the Prometheus library? That would limit you to s3virge and voodoo cards? Afaik only mediatior support the Radeon cards.
    My YouTube Channel:
    https://www.youtube.com/user/fitzsteve

    CD32 + TF330, A500+ Vampire V2, A1200T Black Box + Mediator B1260 + Killer K1 PPC

Similar Threads

  1. For Sale AA3000+ Amiga 3000 AGA motherboard PCBs
    By hese in forum Amiga
    Replies: 158
    Last Post: 23rd March 2020, 12:17
  2. AA3000+ Amiga 3000 AGA motherboard
    By hese in forum Photo Booth
    Replies: 165
    Last Post: 20th March 2020, 13:12
  3. Sold Ati Radeon AIW 9000 Pro - AGP DVI *tested working*
    By aaronkatrini in forum Other
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2019, 19:09
  4. For Sale Ati Radeon 7500 64Mb - AGP VGA DVI *tested working*
    By aaronkatrini in forum Other
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2019, 13:48
  5. For Sale AMD Sapphire Radeon HD 7990 6GB Non-Working
    By kariverson in forum Other
    Replies: 1
    Last Post: 10th August 2016, 16:40

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •