Results 1 to 5 of 5

Thread: Amiga 4000 Motherboard

  1. #1
    videofx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Country
    United States
    Region:
    Illinois
    Posts
    278
    Feedback
    7 (100%)

    Default Amiga 4000 Motherboard

    Looking for a4000 motherboard

    Thanks!

  2. #2
    Amibayer! bitcpy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Country
    Canada
    Region:
    Ontario
    Posts
    917
    Feedback
    50 (100%)

    Default

    I have my backup board that I was going to list for sale. I havent run this board for almost 6months, and I dont have any more A4000 gear here to be able to hook it up and test it again before I ship it.

    I would have to sell it as-is. I can say that it was 100% working, but, it has been sitting for a while so I cant give you a guarantee.
    C64 Breadbin, Amiga 1000, Amiga 2000HD/P

  3. #3
    videofx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Country
    United States
    Region:
    Illinois
    Posts
    278
    Feedback
    7 (100%)

    Default

    Yea, I have 4 boards that were working and I test them yesterday and cant get any to work so I need a board that works thanks

  4. #4
    Amibayer! timtheloon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Country
    United Kingdom, England
    Region:
    Hampshire
    Posts
    2,649
    Feedback
    155 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by videofx View Post
    Yea, I have 4 boards that were working and I test them yesterday and cant get any to work so I need a board that works thanks


    May I ask what you have tried with your A4000 boards and what CPU card you are testing them with
    Last edited by timtheloon; 4th April 2020 at 09:39.
    Got too many Amigas, Think I gotta problem


  5. #5
    videofx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Country
    United States
    Region:
    Illinois
    Posts
    278
    Feedback
    7 (100%)

    Default

    On the boards that had warp accelerators I took off the warp and set the jumpers to INT and then tried the standard 68030 processor board and did this on all 4 boards. Now the interesting thing is when I plug my OSSC to the amiga, it shows its receiving a 15khz signal. I don't know if that means anything. I would love to get my 4000's working

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 21st September 2016, 16:06
  2. Wanted Amiga 4000 Motherboard
    By steve.reaver in forum Amiga
    Replies: 1
    Last Post: 26th November 2013, 15:20
  3. Wanted Amiga 4000 Motherboard.
    By Countraven in forum Amiga
    Replies: 5
    Last Post: 30th July 2013, 14:54
  4. Closed Amiga 4000 Motherboard
    By mwkenna in forum Found Archive
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2010, 11:48
  5. Closed Amiga 4000 D Motherboard
    By Celleke in forum Found Archive
    Replies: 4
    Last Post: 5th January 2010, 19:33

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •