Page 4 of 82 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 31 to 40 of 814

Thread: Solution for external Flicker fixer?

  1. #31
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    43
    Posts
    11,808
    Feedback
    148 (100%)

    Default

    mines sorted mate in box all working from miggy port. Was faulty resistor on 5v pin 23
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/192mb/scsi kit:mediator 1200:radeon 9250:sb128:100mb net:spider usb clone:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  2. #32
    St1ckman67's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    England
    Region:
    Norfolk
    Age
    51
    Posts
    19
    Feedback
    0

    Default

    Ah awesome, Any chance of pictures of the cables?
    I'm gonna try making a cable myself as I have all the bits but if I fail I might send them to you to do if thats ok?

  3. #33
    Amibayer! -Acid-'s Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Country
    England
    Region:
    South Shields
    Age
    42
    Posts
    3,844
    Feedback
    218 (100%)

    Default

    How long did delivery take for you guys? it's getting on for a week since i ordered mine and no signs yet (but coming from china 3 weeks before any panic starts). I will definately want one of the cables you make johnim, Im not fussed how much the parts come to as long as it gets my A1200 on my lcd monitor properly, so if you are just gonna do a limited number please put my name on one

  4. #34
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    43
    Posts
    11,808
    Feedback
    148 (100%)

    Default

    mine took 3 weeks to come

    No worries acid just send me the multi colour cable and the power cable for the board when it comes
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/192mb/scsi kit:mediator 1200:radeon 9250:sb128:100mb net:spider usb clone:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  5. #35
    St1ckman67's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    England
    Region:
    Norfolk
    Age
    51
    Posts
    19
    Feedback
    0

    Default

    Mine only took a week to arrive....damn quick.

  6. #36
    St1ckman67's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    England
    Region:
    Norfolk
    Age
    51
    Posts
    19
    Feedback
    0

    Default

    Johnim, Could you post some pictures up for us please.
    I can't work out what to do on my cable with the resistors.

  7. #37
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    43
    Posts
    11,808
    Feedback
    148 (100%)

    Default

    i will when i get home after 6 i never used the resistors tho
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/192mb/scsi kit:mediator 1200:radeon 9250:sb128:100mb net:spider usb clone:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  8. #38
    Amibayer! -Acid-'s Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Country
    England
    Region:
    South Shields
    Age
    42
    Posts
    3,844
    Feedback
    218 (100%)

    Default

    Well i got home from work to be surprised to see it was here already (9 days since i ordered it). The only thing that was in the box is the board and some cable which i'm assuming is the mentioned power cable.

    So what do I need to do now? without instructions i'm not even sure how to test it.. do i actually need a power supply for it to work with anything? and if i do will any standard 5v supply do the job such as this one?

    http://www.ebay.co.uk/itm/AC-100V-24...item1c1e50f4f2

    I would like to have this in my tower and will either look for a way to mount it to the case or at worst have it in the bottom with cables coming out of the tower, but what i want to know is could this board be powered from the tower's psu? (hopefully just using off the shelf cables).

  9. #39
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    43
    Posts
    11,808
    Feedback
    148 (100%)

    Default

    could this board be powered from the tower's psu? yes mate from 5v line

    did you get cables from pics 1 and 2 post 26 ,power and video
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/192mb/scsi kit:mediator 1200:radeon 9250:sb128:100mb net:spider usb clone:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  10. #40
    Amibayer! -Acid-'s Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Country
    England
    Region:
    South Shields
    Age
    42
    Posts
    3,844
    Feedback
    218 (100%)

    Default

    Yes both of those cables are there (they were packed up tight i thought it was one cable at first). Is the 5V line usually free and how would i go about doing it?

Page 4 of 82 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Similar Threads

  1. Sold External flicker fixer/Scan Doubler
    By the-topdog in forum Sales Archive
    Replies: 7
    Last Post: 17th October 2010, 01:32
  2. Closed Scandoubler Flicker Fixer *external*
    By Drummerboy in forum Found Archive
    Replies: 0
    Last Post: 28th January 2010, 02:40
  3. Closed WTB External Scandoubler/Flicker Fixer: Scandex, ToastScan..
    By xenon in forum Found Archive
    Replies: 13
    Last Post: 15th September 2009, 12:09
  4. Closed Wanted: External Flicker Fixer / Scan Doubler
    By systmcrsh in forum Found Archive
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2008, 19:03

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •