Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 71 to 80 of 129

Thread: Indivision AGA MkII Install

  1. #71
    Amiga tweaker Amibayer! Buzzfuzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Country
    Netherlands
    Region:
    Zuid Holland
    Posts
    2,035
    Feedback
    77 (100%)

    Default

    My first one is installed, first testrun.


    Notice I have far longer ground wire made, the supplied one is just to short.


    DVI image quality Samsung P2770H 27".


    Like most I have about a 4cm black band on the left.


    VGA output on a Samsung T260 26"
    Wonderful Indonesia

  2. #72
    Amibayer! storhemulen's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Country
    Sweden
    Region:
    Gothenburg
    Age
    47
    Posts
    572
    Feedback
    46 (100%)

    Default

    Unfinished beta product with that price...

  3. #73
    Online Gangster Amibayer! fitzsteve's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Country
    UK
    Region:
    Sevenoaks, Kent
    Age
    40
    Posts
    21,738
    Feedback
    1024 (100%)
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by storhemulen View Post
    Unfinished beta product with that price...

    You expect a product made in small numbers to have been beta tested by a large team?

    I'm afraid you wont see any mass produced cheap products for 20 year old computers

    There's no money in it, we're lucky there are people like Jens still producing upgrades for our systems and resellers like Amigakit supplying them
    My YouTube Channel:
    https://www.youtube.com/user/fitzsteve

    CD32 + TF330, A500+ Vampire V2, A1200T Black Box + Mediator B1260 + Killer K1 PPC

  4. #74
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    44
    Posts
    11,850
    Feedback
    153 (100%)

    Default

    we the guys who have them are the testers and jens/amigakit reads and posts in the threads of our findings/problems

    not many developers do this if any
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/64mb:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  5. #75
    Amiga tweaker Amibayer! Buzzfuzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Country
    Netherlands
    Region:
    Zuid Holland
    Posts
    2,035
    Feedback
    77 (100%)

    Default

    I agree with John, I'm already happy to have a working product, finetuning is just details and I'm sure Jens will fix that.

    I have had some problems with my ACA1230/56 too, but now the Amiga 1200 is the most stable one, but I think also the new 17.0 WHDLoad is far more stable than the previous 16.9.

    Tomorrow, I will order a few long IDE cables so the HDD can sit near my second ACA1230/56, it's now a Blizzard 1260, but I prefer a HDD in there.

    Would be nice if someone made a bracket that replaces the old one and has enough clearance for the Indi MKII.
    Wonderful Indonesia

  6. #76
    Hitek's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Country
    USA
    Region:
    Nevada
    Age
    51
    Posts
    211
    Feedback
    5 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Buzzfuzz View Post
    Would be nice if someone made a bracket that replaces the old one and has enough clearance for the Indi MKII.
    I modified mine the other night. Took about 4 hours fiddling and adjusting to get it just right. I can post pics and measurements when I get home from work.

    Incidentally, I'm going to need to come up with a completely new mounting system for the HD because it's in the way of where I want to put my optical drive

  7. #77
    Amibayer!
    Staff Moderator
    johnim's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Country
    England
    Region:
    birmingham
    Age
    44
    Posts
    11,850
    Feedback
    153 (100%)

    Default

    this is where mine is









    ---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

    a few screen pics








    a little vid

    http://www.youtube.com/watch?v=UntyWmuFywk
    A1200T 1d4:blizzard 1260/50/64mb:fastata-iv:amiga to ps2 mouse:80gb hd:zip100 ide:a4000 keyboard
    A1200D 1d4:blizzard1230mk4/50/64mb:indy mk ii:fastata mk ii:40gb*A1200 rev 2b*2 x A1200 1d4*A1200 1b*A600 2mb 4gb*A500
    PC:8700k@4.8ghz, Msi sli plus mobo, Corsair 32gb ddr4 3000mhz, Evga 1080ti ftw hybrid, Evo 970 m2 500gb.

    sfs cf guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=19953 cwb3.9 guide http://www.amibay.com/showthread.php?t=20315 mediator drivers http://www.amibay.com/showthread.php?t=11993 p96 newres guide(radeon install) http://www.amibay.com/showthread.php...905#post325905

  8. #78
    HypnusBE VIP
    Amibayer!
    jvdbossc's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Country
    Belgium
    Region:
    Antwerp (province)
    Age
    43
    Posts
    3,651
    Feedback
    81 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by fitzsteve View Post
    Quote Originally Posted by storhemulen View Post
    Unfinished beta product with that price...

    You expect a product made in small numbers to have been beta tested by a large team?

    I'm afraid you wont see any mass produced cheap products for 20 year old computers

    There's no money in it, we're lucky there are people like Jens still producing upgrades for our systems and resellers like Amigakit supplying them
    No but it would be better to include some warning with the product that it is unfinished and it is enthousiastic product. As you know as soon as I can I'll buy it myself, regardless faults or defective parts or missing soft.. I enjoyed the first hands on pics
    Proud on the classics: A1000-A500-A2000-A600-030-A1200 PPC -A3000D(basic)-A4000D(060)
    Mac Mini 1.45 ghz 1 G RAM MORPHOS 2.6
    Pentium 3 1.4 ghz 512 sdram AROS

  9. #79
    Commercial Vendor
    Amibayer!
    www_amigakit_com's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    Great Britain
    Region:
    Cardiff
    Posts
    877
    Feedback
    6 (100%)

    Default

    From our webstore's Indivision product description:

    Firmware will be officially in Beta state on day of release with software upgrades downloadable later on. The Indivision's software configuration tool is still in development and will be made available to customers in future after the product release date. Firmware updates and software will be made available as an Internet download and will need to be transferred to your Amiga for use.
    www.amigakit.com Amiga Computer Store

  10. #80
    Amiga1260 awmosoft's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Country
    Gennep, The Netherlands
    Region:
    Limburg
    Posts
    372
    Feedback
    36 (100%)

    Default

    Don't buy a too long IDE cable. Sometimes it gives you problems with transferring data. It gives you corrupt files.

    If you don't want this problem, then you could better buy a Powerflyer or a IDE Express.

Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Similar Threads

  1. Sold Indivision AGA Amiga 1200 + Indivision VGA adapter
    By NemoN in forum Sales Archive
    Replies: 15
    Last Post: 4th July 2012, 11:59
  2. A1200D, Subway install + Fast ATA install
    By 2E1 BZU in forum Photo Booth
    Replies: 5
    Last Post: 6th June 2011, 07:09
  3. Replies: 7
    Last Post: 12th May 2011, 08:33
  4. Replies: 12
    Last Post: 24th February 2011, 20:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •