Page 56 of 56 FirstFirst ... 6465253545556
Results 551 to 557 of 557

Thread: GBA1000 rev4 Build Log

  1. #551
    Trotzki's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Country
    Deutschland
    Region:
    NRW
    Age
    45
    Posts
    23
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by icepick94 View Post
    That would be fantastic! I have my board complete minus the Lattice chip. I cannot test until I get it programmed. Please share the information if you can. I would even be willing to purchase a programmed chip from you if you want.

    Danke..
    Okay, I had ordered 3 more devices in China, I hope they will come soon. When I receive them I will prepare one for you, but I have to check how much it will cost to send the chip to US.


    Did you know where I can buy the Zorro Slot ? I couldnt find it,

  2. #552
    piacc64's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Country
    Italy
    Region:
    Piacenza
    Posts
    1,683
    Feedback
    120 (100%)

    Default

    i have programmed a isp with my pc via lpt, but don't remeber the schematic and the software and i need program another for my second gba1000

    i need verify if i have for sale a Zorro slot

  3. #553
    piacc64's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Country
    Italy
    Region:
    Piacenza
    Posts
    1,683
    Feedback
    120 (100%)

    Default

    i have new slot 100 Zorro 2 for sale

  4. #554
    Trotzki's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Country
    Deutschland
    Region:
    NRW
    Age
    45
    Posts
    23
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    than I will get one Today I finished my board, but it wouldnt start. The power LED is on and the parts get normal temperatur, but the display stays black Actual I dont know how I can debug this. I reprogram the GALs without effect....I connect the monitor by 23pin out.

  5. #555
    piacc64's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Country
    Italy
    Region:
    Piacenza
    Posts
    1,683
    Feedback
    120 (100%)

    Default

    if xtal 50mhz you need remove jumper or resistor, i don't remember, verify or test with 40mhz

  6. #556
    Trotzki's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Country
    Deutschland
    Region:
    NRW
    Age
    45
    Posts
    23
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by piacc64 View Post
    if xtal 50mhz you need remove jumper or resistor, i don't remember, verify or test with 40mhz
    what do you mean with xtal? I have 50Mhz CPU and 50MHz oszillator and also test with 100MHz with no effect. When Ram has cold solder will the board also not start ?

    I have found that 8 of 16 moduls will not have 1.70V when power on. 8 will have 1.70V but the other 8 it is missing. I am an idiot, I assembled all RAM modules in 2 sessions.....

  7. #557
    Trotzki's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Country
    Deutschland
    Region:
    NRW
    Age
    45
    Posts
    23
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Trotzki View Post
    Quote Originally Posted by piacc64 View Post
    if xtal 50mhz you need remove jumper or resistor, i don't remember, verify or test with 40mhz
    what do you mean with xtal? I have 50Mhz CPU and 50MHz oszillator and also test with 100MHz with no effect. When Ram has cold solder will the board also not start ?

    I have found that 8 of 16 moduls will not have 1.70V when power on. 8 will have 1.70V but the other 8 it is missing. I am an idiot, I assembled all RAM modules in 2 sessions.....

    Okay, I found my fault. The 1.7V are not real voltage. By lattice was one socket pin not 100% soldered. Finished I get an yellow screen and the power LED is blinking 10 times before reboot. Any one experiance with that issue ?

    Thanks in advance !!
    Last edited by Trotzki; 27th May 2018 at 18:42.

Page 56 of 56 FirstFirst ... 6465253545556

Similar Threads

  1. GBA1000 Build Project
    By hese in forum Photo Booth
    Replies: 23
    Last Post: 6th August 2013, 17:05
  2. Wanted GBA1000
    By Astral in forum Amiga
    Replies: 8
    Last Post: 21st January 2013, 16:13
  3. Sold GBA1000
    By lopos2000 in forum Sales Archive
    Replies: 13
    Last Post: 7th November 2011, 13:09
  4. Closed Gba1000 pcb
    By Astral in forum Found Archive
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2010, 07:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •