Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Commodore A3640 processor card

  1. #1
    Amibayer! raketa's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Country
    Czech Republic
    Region:
    Karlovarsky
    Posts
    477
    Feedback
    57 (100%)

    Default Commodore A3640 processor card

    Fully working A3640 processor card rev3.1.
    Price 140,- + shipping and PayPal fees.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 100_2174.jpg  

  2. #2
    johey's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Stockholm
    Age
    38
    Posts
    148
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Declaring interest, provided it works in A3000?

    - - - Updated - - -

    Can you please shoot a profile picture where you see the height of the cpu with the cooler?

  3. #3
    Amibayer! raketa's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Country
    Czech Republic
    Region:
    Karlovarsky
    Posts
    477
    Feedback
    57 (100%)

    Default

    yes, it works, pulled from A3000

  4. #4
    johey's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Stockholm
    Age
    38
    Posts
    148
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Ok, then I guess the cpu cooler fits as well? No modifications needed to the desktop? (Or did you use it in a tower?)
    Last edited by johey; 12th December 2014 at 15:50.

  5. #5
    Amibayer! raketa's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Country
    Czech Republic
    Region:
    Karlovarsky
    Posts
    477
    Feedback
    57 (100%)

    Default

    picture added
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 100_2182.jpg  

  6. #6
    a4Kuse's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Country
    Germany
    Region:
    NRW
    Posts
    400
    Feedback
    27 (100%)

    Default

    You can move the cooler in 90!

  7. #7
    johey's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Stockholm
    Age
    38
    Posts
    148
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    I am more worried it is too thick so it touches the floppy bay. But that is not the case?

  8. #8
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    272
    Feedback
    28 (100%)

    Default

    Declare interest on the A3640.

  9. #9
    Amibayer! dougal's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Country
    Malta
    Age
    39
    Posts
    2,479
    Feedback
    52 (100%)

    Default

    Declaring Interest, provided it works in an A4000D
    Last edited by dougal; 12th December 2014 at 20:01.
    A4000D '040@33mhz 16MB OS3.9 Picasso II - A2000'030@25Mhz 8Mb KS3.1 - A1200 '030@50Mhz 64Mb OS3.9 - A600 2Mb Chip + 4Mb fast ,2gb CF HD KS/WB 3.1 - A500 Plus 2mb chip + 2mb A590 + Gotek - CD32 + Analogic FDD - CDTV With joy/mouse ports

  10. #10
    Amibayer! raketa's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Country
    Czech Republic
    Region:
    Karlovarsky
    Posts
    477
    Feedback
    57 (100%)

    Default

    no reply from johey, pm sent to kgc210, next in line is dougal

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sold A3640 Processor Card
    By Pictor in forum Sales Archive
    Replies: 7
    Last Post: 20th January 2014, 15:15
  2. Sold A3640 processor card for A3000-A4000.
    By Mohican in forum Sales Archive
    Replies: 14
    Last Post: 23rd December 2013, 11:41
  3. For Sale A3640 processor card (rev3.2) for A3000-A4000
    By Mohican in forum Sales Archive
    Replies: 3
    Last Post: 5th September 2013, 11:38
  4. Replies: 14
    Last Post: 25th March 2013, 18:36
  5. Closed FS: A3640 Processor Card
    By mfletcher in forum Sales Archive
    Replies: 9
    Last Post: 17th February 2009, 05:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •