Results 1 to 5 of 5

Thread: 68ec060 no fpu and no mmu work on amiga

  1. #1
    benoit's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Country
    Suisse
    Region:
    Valais
    Age
    32
    Posts
    73
    Feedback
    0

    Default 68ec060 no fpu and no mmu work on amiga

    Hello
    I woud like if a 68ec060 whitout mmu and fpu work on amiga ???
    A man say 68060 library need mmu, it's true or not ?? Tanks

  2. #2
    leof's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Country
    The Netherlands
    Region:
    The Hague
    Posts
    637
    Feedback
    65 (100%)

    Default

    I once bought a Cyberstorm MKII. It had a 68EC060 processor. It caused all kinds of crashes.
    I put in a full 68060 and all problems went away.

  3. #3
    Deling's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Country
    Poland
    Region:
    pl
    Posts
    973
    Feedback
    32 (100%)

    Default

    yes it will work ok with thomas richter library , but better is LC060 with MMU , then you have to use zorro card
    CPU EC and LC060 will work great with soft which no needed FPU ! all games , and system work excellent , speed is the same like full 060
    Last edited by Deling; 23rd March 2016 at 13:49.
    1:Amiga 4000D CSmk2 060 ,Amiga 4000D A3660 060,Amiga 3000D 030,Amiga 2000 2mb chip 030,Amiga 1200 030, Amiga 500 , Amiga CDTV

  4. #4
    benoit's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Country
    Suisse
    Region:
    Valais
    Age
    32
    Posts
    73
    Feedback
    0

    Default

    Tanks

  5. #5
    JesperG's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Country
    Denmark
    Region:
    Sønderjylland
    Posts
    1
    Feedback
    0

    Default

    I can confirm this on my A4000 and John Hertel's A3660 mounted with 68ec060(RC50) CPU. It's running, but really unstable on kickstart 3.1.4 and workbench 3.1.4.1 - what to do?

Similar Threads

  1. Will an Amiga mouse work in a C64 ?
    By dougal in forum AmiOracle
    Replies: 7
    Last Post: 19th May 2015, 13:54
  2. Closed Amiga 500 Kick 2.0 + GVP HD8+ Work 2.1
    By Struis in forum Sales Archive
    Replies: 4
    Last Post: 21st September 2010, 22:02
  3. PCMCIA NIC work on amiga?
    By RedDaemonFox in forum AmiOracle
    Replies: 2
    Last Post: 19th June 2009, 23:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •