Results 1 to 3 of 3

Thread: amiga a500+ and a590 chip ram

  1. #1
    Robhalfordfan's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Country
    United Kingdom
    Region:
    Aberdeenshire
    Age
    31
    Posts
    256
    Feedback
    2 (100%)

    Default amiga a500+ and a590 chip ram

    hi all

    I booted up amiga with a590 hdd and got a green screen upon boot

    removed the a590 from a500+ and booted just fine no issues

    removed all socketed chips from a590 and re inserted them and still have green screen

    what is wrong here

  2. #2
    LONG LIVE RETROPIE! levo-ace's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Country
    United Kingdom
    Region:
    buckinghamshire
    Posts
    78
    Feedback
    7 (100%)

    Default

    how many ram chips have you got?
    is the link set for the right amount?
    if you set the link to amnesia will it boot?
    Amiga cdtv , cd32 , 500 , 500+ , 600 , 1200 , 2000 lots of scsi drives tape streamers cd dvd jazz zip mo.
    too many others brands to list and Raspberry Pi , Arduino.

  3. #3
    Robhalfordfan's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Country
    United Kingdom
    Region:
    Aberdeenshire
    Age
    31
    Posts
    256
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    sorry, it turned out the cpu upgrade with my accelerator wasn't fully inserted

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 2nd August 2016, 10:49
  2. Replies: 11
    Last Post: 9th September 2015, 19:38
  3. Replies: 10
    Last Post: 17th February 2015, 08:46
  4. Sold A500,1mb chip ram, 68020i accelerator, A590 HDD & 6mb Ram
    By Gouldin in forum Sales Archive
    Replies: 25
    Last Post: 28th May 2012, 12:11
  5. Closed Amiga A500 Plus with A590 + Workstation + 1084 monitor
    By Wills in forum Sales Archive
    Replies: 10
    Last Post: 16th April 2011, 22:37

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •