Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: TF530 REV3 33Mhz complete with A2000 Adapter (Terrible Fire 530)

  1. #1
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    268
    Feedback
    28 (100%)

    Default TF530 REV3 33Mhz complete with A2000 Adapter (Terrible Fire 530)

    I have 2 TF530 boards for sale (4 Sold), I might have a couple more but will post when they become available.
    The TF530's I have built come with:
    MC68030RC33C Mask 1F91C (0.8 Micron compared to the earlier 1.0 micron)
    MC68882FN40A FPU (Running at 33Mhz)
    2MB 12ns RAM
    IDE interface
    SPI port

    They come complete with an A2000 Co-Pro adapter as per what I sell. Sale thread

    They are flashed with the SPI firmware.

    The CPU and FPU are used so may have scratches. All boards are fully tested though.






    Please indicate if you want a straight IDE header or 90 deg.



    Cost per board including Co-Pro adapter and tracked postge.

    UK £90
    EU £96
    USA £97

    These TF530's are not directly supported by Stephen Leary as they do not have the TF logo.
    Please check the Wiki for info on what Zorro cards work with the TF530.
    https://github.com/terriblefire/tf530/wiki
    The IDE is unbuffered so please keep cables short.
    Payment sent as PayPal Gift / Friends & Family as this is not a commercial product.
    For sale else where, will update listing when sold.

    Other Items for sale:

    Kipper2K A2000 Co-pro Adapter v0.95 Ideal for TF530, A508 Vampire etc
    Last edited by KGC210; 10th June 2018 at 19:18. Reason: Updated quantity for sale.

  2. #2
    Amibayer! timtheloon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Country
    United Kingdom, England
    Region:
    Hampshire
    Posts
    2,036
    Feedback
    121 (100%)

    Default

    Interested in one

  3. #3
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    268
    Feedback
    28 (100%)

    Default

    PM Sent

  4. #4
    squale's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Country
    France
    Region:
    Léman
    Age
    43
    Posts
    576
    Feedback
    59 (100%)

    Default

    Do you know why these have only 2Mb of FAST RAM ?
    ...NO CARRIER.

  5. #5
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    268
    Feedback
    28 (100%)

    Default

    There are few reasons really.
    Cost of the RAM chips is high, limited board space for more chips.
    Finding RAM chips in 5v is very hard.

    The trade off though is SRAM is fast and there is no need for a complex RAM controller.

    I am using my TF530 with a GVP card with 4MB RAM

  6. #6
    Amibayer! timtheloon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Country
    United Kingdom, England
    Region:
    Hampshire
    Posts
    2,036
    Feedback
    121 (100%)

    Default

    Thanks for answering my questions

    Gonna pass this time, Interested withdrawn

  7. #7
    cvtof's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Country
    France
    Region:
    Pas de calais
    Posts
    36
    Feedback
    3 (100%)

    Default

    hello interested, is it compatible with a card gvp hc + 8 series 2 with 8MO? and can I boot to IDE ? thank you !!
    Last edited by cvtof; 29th April 2018 at 22:23.

  8. #8
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    268
    Feedback
    28 (100%)

    Default

    To use your GVP card you will have to set it to 6MB via jumpers.
    As both the TF530 and GVP use Zorro II space for the RAM.
    The IDE on the TF530 is fully functional while using a GVP SCSI Card.

    The only thing I haven't tried with my GVP Card is the SCSI as I don't have a spare SCSI HDD at the moment.

  9. #9
    cvtof's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Country
    France
    Region:
    Pas de calais
    Posts
    36
    Feedback
    3 (100%)

    Default

    okay thank, can we put a CF adapter on the ide? thank you

    another questions MP thank....
    Last edited by cvtof; 30th April 2018 at 00:10.

  10. #10
    KGC210's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Country
    England
    Region:
    Staffordshire
    Posts
    268
    Feedback
    28 (100%)

    Default

    Yes you can use a Compact Flash card as they are just an IDE interface.

    The above screenshots were taken from my A2000.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 268
    Last Post: 23rd November 2018, 00:54
  2. Replies: 70
    Last Post: 20th September 2018, 16:59
  3. Replies: 4
    Last Post: 3rd May 2018, 22:14
  4. Replies: 7
    Last Post: 18th January 2018, 19:38
  5. Sold TF328 for sale. Built by Terrible Fire
    By plasmab in forum Amiga
    Replies: 22
    Last Post: 4th December 2017, 22:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •