Page 44 of 44 FirstFirst ... 344041424344
Results 431 to 436 of 436

Thread: 68030 TK - Another accelerator card for Amiga A500/A1000/A2000 designed by Matze (aka Matthias Heinrichs)

  1. #431
    GianDO's Avatar
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    Italia
    Region:
    Toscana
    Age
    44
    Posts
    9
    Feedback
    0

    Default

    Hi,
    I have an A2000 rev 6 and I would be interested in purchasing a 68030 TK accelerator (68030 (not EC030) + 68882 + 64 MB RAM) + relocator for installation on CPU slot.

    Please, contact me in pv

    Kind Regards
    GianDO
    Last edited by GianDO; 5th November 2020 at 22:50.

  2. #432
    roc's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Country
    Italy
    Region:
    EU
    Posts
    187
    Feedback
    41 (100%)

    Default

    Congratulation for getting married and for the baby!!

  3. #433
    Amibayer! Revival9001's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Country
    UK
    Region:
    Scotland
    Age
    33
    Posts
    64
    Feedback
    1 (100%)

    Default

    Will this accelerator work fine with an A2091 SCSI card installed?

  4. #434
    britlord's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Country
    usa
    Region:
    Michigan
    Posts
    1,388
    Feedback
    45 (98%)

    Default

    Interested in purchasing a 68030 TK accelerator (68030 (not EC030) + 68882 + 64 MB RAM)

    Sorry Copy the interest withdrawn
    Last edited by britlord; 6th November 2020 at 20:59.

  5. #435
    gkcooper's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Country
    United States
    Region:
    Alabama
    Age
    49
    Posts
    6
    Feedback
    0

    Default

    Hello All, I have only posted a few times here but I am in need of some help. I have an A1000 and I purchased the 68030TK+4MB SRAM IDE expansion a while back. I just got around to repairing my A1000 motherboard and have now installed the boards. I also installed a ROM relocator and a 3.1 Cloanto ROM. I have an HXC2001 SD floppy emulator and a generic CF-IDE40 adapter. I installed the floppy emulator internally temporarily until I get the system up and running then I will be reinstalling the internal floppy drive. I have an external enclosure for the floppy emulator. I can boot straight into Amiga OS 3.1 Workbench or Install disks but my 64GB CF card is never seen. I realize that only 4GB are usable of this card but it's what I had. What am I missing here? Why does the IDE device not show in the HDSetup or HDTools?

  6. #436
    Vypr's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Country
    Scotland
    Region:
    East Kilbride
    Posts
    35
    Feedback
    9 (100%)

    Default

    I tried this in an A2000 with an A2091 and although the 2MB RAM worked, there appears to be a conflict between the IDE and SCSI controllers as I couldn't boot from the A2091 at all.. I've currently got it installed ion an A500++ board in a checkmate case witht he A2091 attatched but just using it for the extra RAM.

Page 44 of 44 FirstFirst ... 344041424344

Similar Threads

  1. For Sale Matze gfx card a500
    By Flare in forum Amiga
    Replies: 6
    Last Post: 30th November 2018, 15:58
  2. Closed Amiga b5000 a500/1500/2000 accelerator 68030
    By Flynnsarcade in forum Sales Archive
    Replies: 3
    Last Post: 8th February 2016, 23:53
  3. Replies: 5
    Last Post: 9th January 2016, 23:47
  4. Replies: 13
    Last Post: 9th August 2015, 21:03
  5. Replies: 9
    Last Post: 13th August 2013, 11:51

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •