Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 49

Thread: RGBtoHDMI adapter for A500/500+

  1. #31
    gounderset's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Country
    Norway
    Region:
    Bergen
    Posts
    320
    Feedback
    63 (100%)

    Default

    Payment done.

  2. #32
    highpuff's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Västra Götaland
    Posts
    646
    Feedback
    126 (100%)

    Default

    Received!

    Quote Originally Posted by gounderset View Post
    Payment done.

  3. #33
    Amibayer! wmsteele's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Country
    United Kingdom
    Region:
    Scotland, UK
    Posts
    1,648
    Feedback
    167 (100%)

    Default

    Arrived a few days back, works a treat, very professionally built, many thanks highpuff

  4. #34
    ChadsArcade's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Country
    UK
    Region:
    Lancashire
    Posts
    29
    Feedback
    6 (100%)

    Default

    Interested in 1 please, will send PM

  5. #35
    highpuff's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Västra Götaland
    Posts
    646
    Feedback
    126 (100%)

    Default

    PM replied with payment information.

    Quote Originally Posted by ChadsArcade View Post
    Interested in 1 please, will send PM

  6. #36
    highpuff's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Västra Götaland
    Posts
    646
    Feedback
    126 (100%)

    Default

    Payment received from ChadsArcade, Item shipped and feedback fixed.

  7. #37
    PRS's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Country
    Dutchieland (Netherlands)
    Region:
    Utrecht
    Posts
    490
    Feedback
    59 (100%)

    Default

    Received and installed without the RaspberryPi (delivery problems). So far so good!

    Small remark, the Denise socket was soldered the wrong way around (with the notch facing to the left in stead of the right). Therefore initially I had it mounted wrongly.

    The Amiga and Denise didn’t suffer from any damage, but as I cannot test yet with a Raspberry Pi I’m not sure about the adapter yet.

    I will let you know upon receival of the Pi.
    Amiga 500 Rev.3 (stock) + CDTV (2MB chip, 8MB fast, SCSI, kickstartswitch)
    Amiga 500 Plus (2MB chip, A314 RPi, GVP A530, GVP AT286, 8MB, 4-way kickstart switch)
    Amiga 1200d Rev. 1d4 (BPPC 66/333Mhz, BVision, HxC floppy, PicoPSU, RapidRoad)
    Amiga 4000d (CyberstormPPC 68060@50Mhz, Picasso IV, RapidRoad)

  8. #38
    highpuff's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    Sweden
    Region:
    Västra Götaland
    Posts
    646
    Feedback
    126 (100%)

    Default

    Ouch, that was very bad and I am so sorry for that. If you want it fixed, let me know.

    Quote Originally Posted by PRS View Post
    Received and installed without the RaspberryPi (delivery problems). So far so good!

    Small remark, the Denise socket was soldered the wrong way around (with the notch facing to the left in stead of the right). Therefore initially I had it mounted wrongly.

    The Amiga and Denise didn’t suffer from any damage, but as I cannot test yet with a Raspberry Pi I’m not sure about the adapter yet.

    I will let you know upon receival of the Pi.

  9. #39
    eXeler0's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Country
    Sweden
    Region:
    Göteborg
    Posts
    340
    Feedback
    15 (100%)

    Default

    Howdy,
    a question regarding this adapter & simultaneous use of an accelerator. I have Blizzard Turbo memory installed in my 500 and it seems there will be a clash between the adapter and the turbo board, but not by much so maybe it could be solved with a Denise relocator (Im thinking Matzes v1 design).
    Do you by any chance know where to find/buy one and also, have you tested this adapter with a Denise relocator?
    Thanx
    Last edited by eXeler0; 1st March 2021 at 17:08.

  10. #40
    Incoming ASROC! VIP
    Amibayer!
    salaxi54's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Country
    GREECE
    Region:
    Athens
    Posts
    4,132
    Feedback
    134 (100%)

    Default

    Are there any left? If so, i am interested in 1 piece.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 907
    Last Post: 23rd February 2021, 06:31
  2. Found A500 Clockport-Adapter
    By McTrinsic in forum Amiga
    Replies: 4
    Last Post: 12th April 2016, 15:57
  3. Replies: 8
    Last Post: 2nd October 2013, 12:23
  4. Wanted A500 CPU Adapter
    By arti040 in forum Amiga
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2013, 22:23
  5. Closed A500 to PC Keyboard Adapter
    By merlinkv in forum Found Archive
    Replies: 0
    Last Post: 11th November 2011, 07:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •