Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Amiga 1200 + Blizzard 1230 MK IV 32MB RAM SD adapter

  1. #1
    sbalazshu's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Country
    Hungary
    Region:
    GYMS
    Age
    40
    Posts
    31
    Feedback
    4 (100%)

    Default Amiga 1200 + Blizzard 1230 MK IV 32MB RAM SD adapter

    I'm offering an Amiga 1200 with Blizzard 1230 MK IV with 32MB RAM and FPU. Inculded IDE to SD adapter with 16GB SD card. Original tank mouse and power supply. Floppy works. Licenced Colanto's kickstart 3.1
    I'm asking 720EUR

    Pay by IBAN or Paypal (in this case + Fee)

    Shipping cost in EU: 18-50EUR by DPD (I will check this, depends on zones)

    Click image for larger version. 

Name:	image006.jpg 
Views:	88 
Size:	204.3 KB 
ID:	164410Click image for larger version. 

Name:	image005.jpg 
Views:	57 
Size:	199.6 KB 
ID:	164411Click image for larger version. 

Name:	image004.jpg 
Views:	55 
Size:	199.3 KB 
ID:	164412Click image for larger version. 

Name:	image002.jpg 
Views:	60 
Size:	171.0 KB 
ID:	164413Click image for larger version. 

Name:	image001.jpg 
Views:	92 
Size:	213.8 KB 
ID:	164414Click image for larger version. 

Name:	image003.jpg 
Views:	95 
Size:	235.9 KB 
ID:	164415Click image for larger version. 

Name:	Képkivágás.JPG 
Views:	52 
Size:	61.6 KB 
ID:	164416

    Proof of ownership:
    Click image for larger version. 

Name:	image001.jpg 
Views:	52 
Size:	190.4 KB 
ID:	164420Click image for larger version. 

Name:	image002.jpg 
Views:	38 
Size:	181.4 KB 
ID:	164421Click image for larger version. 

Name:	image003.jpg 
Views:	35 
Size:	187.8 KB 
ID:	164422
    Last edited by sbalazshu; 21st February 2021 at 20:43. Reason: added photos

  2. #2
    sbalazshu's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Country
    Hungary
    Region:
    GYMS
    Age
    40
    Posts
    31
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Bump! It is too much?

  3. #3
    miggymad's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Country
    United Kingdom
    Region:
    Hitchin
    Posts
    619
    Feedback
    44 (100%)

    Default

    It's your A1200, you set the price.
    Amiga A1200 (Vampire V2) - Vampire V4 SA - PC Engine Everdrive - C64 SD2IEC & Tapuino

  4. #4
    A1200's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Country
    UK
    Region:
    Lowestoft, Suffolk
    Age
    40
    Posts
    113
    Feedback
    12 (100%)

    Default

    Looks like its been recapped. Is that the case?
    Amiga A1200, 3.1 ROMs, ACA 1233n with FPU, 4GB KingSpec DoM SSD, Workbench 3.1

  5. #5
    sbalazshu's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Country
    Hungary
    Region:
    GYMS
    Age
    40
    Posts
    31
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by A1200 View Post
    Looks like its been recapped. Is that the case?
    Yes. Although I didn't do it, but even with the previous owner.

  6. #6
    raivari's Avatar
    Join Date
    Feb 2021
    Country
    Finland
    Region:
    Satakunta
    Posts
    7
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Declaring interest, pending some further information.

    I have a few questions:
    - are the A1200 and Blizzard card fully functional?
    - any idea when it was recapped and was it done professionally?
    - are there any signs of corrosion around the changed capacitors?
    - is it possible to get more close-up photos of the changed capacitors?
    - is the bottom trapdoor cover missing or was it just removed for taking photos?
    A500 rev6A / 512KB chip / 512KB slow

  7. #7
    sbalazshu's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Country
    Hungary
    Region:
    GYMS
    Age
    40
    Posts
    31
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by raivari View Post
    Declaring interest, pending some further information.

    I have a few questions:
    - are the A1200 and Blizzard card fully functional?
    - any idea when it was recapped and was it done professionally?
    - are there any signs of corrosion around the changed capacitors?
    - is it possible to get more close-up photos of the changed capacitors?
    - is the bottom trapdoor cover missing or was it just removed for taking photos?
    Hi!

    This is my answers:

    - are the A1200 and Blizzard card fully functional? Yes, fully functional, it is used often, before my A4000 is ready.
    - any idea when it was recapped and was it done professionally? I don't have much information about that. Made by the previous owner. But it's looks like as original. I'll take a closer photos for some capacitors.
    - are there any signs of corrosion around the changed capacitors? No, its very clean.
    - is it possible to get more close-up photos of the changed capacitors? Yes.
    - is the bottom trapdoor cover missing or was it just removed for taking photos? Yes just removed for photos.
    Last edited by sbalazshu; 1st March 2021 at 08:23.

  8. #8
    raivari's Avatar
    Join Date
    Feb 2021
    Country
    Finland
    Region:
    Satakunta
    Posts
    7
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Thanks for your quick answers, waiting for more photos.

    Sent a PM asking about shipping.
    A500 rev6A / 512KB chip / 512KB slow

  9. #9
    sbalazshu's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Country
    Hungary
    Region:
    GYMS
    Age
    40
    Posts
    31
    Feedback
    4 (100%)

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	image001.jpg 
Views:	6 
Size:	191.9 KB 
ID:	164609Click image for larger version. 

Name:	image002.jpg 
Views:	13 
Size:	133.2 KB 
ID:	164610Click image for larger version. 

Name:	image003.jpg 
Views:	12 
Size:	134.4 KB 
ID:	164611Click image for larger version. 

Name:	image004.jpg 
Views:	15 
Size:	79.8 KB 
ID:	164612

    This is the photos from trap door and capacitors.
    Last edited by sbalazshu; 2nd March 2021 at 07:06.

  10. #10
    raivari's Avatar
    Join Date
    Feb 2021
    Country
    Finland
    Region:
    Satakunta
    Posts
    7
    Feedback
    2 (100%)

    Default

    Looks good to me. I'll send a PM asking about payment.
    A500 rev6A / 512KB chip / 512KB slow

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Closed Blizzard 1230-IV 50Mhz/32Mb for Amiga 1200
    By Mohican in forum Sales Archive
    Replies: 3
    Last Post: 15th August 2016, 19:32
  2. Sold Amiga 1200 Blizzard 1230 IV 32mb + FPU (Phase 5)
    By loki in forum Sales Archive
    Replies: 12
    Last Post: 17th December 2015, 07:18
  3. Closed Amiga 1200 Blizzard 1230 IV - 32mb ram / FPU 68882
    By ST-Freakz in forum Sales Archive
    Replies: 2
    Last Post: 3rd July 2015, 06:00
  4. Closed Amiga 1200 With Blizzard 1230 / 32mb Ram / 8gb CF Card
    By anagrama in forum Sales Archive
    Replies: 13
    Last Post: 7th June 2012, 22:25

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •