Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Lantronix UDS200- To connect your vintage PC to Telnet

  1. #1
    BANNED AppleIIFan's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    United States
    Region:
    Flushing Michigan
    Posts
    424
    Feedback
    11 (100%)

    Default Lantronix UDS200- To connect your vintage PC to Telnet

    I bought this lantronix UDS 200 to get my Apple II online, But it seems the good comm programs are for the IIe or newer..

    $25 shipped anywhere in the usa
    Comes with AC Adapter

    This is a 2 port model so you could connect 2 vintage PCs over serial to this. Has built in 10/100 ethernet

  2. #2
    Retro Girl VIP
    Amibayer!
    Staff Moderator
    SkydivinGirl's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Country
    USA
    Region:
    Raleigh, NC
    Age
    48
    Posts
    7,509
    Feedback
    190 (100%)

    Default

    These are excellent devices. I'm assuming this one has the modem emulation mode in it like the others I've tried? I'm not expressing interest, simply extolling the virtues of the Lantronix adapters.

    Heather
    Promoted to Level II Solder Tech and Hackery Padawan

  3. #3
    Inactive Member oldirtyewok's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Country
    Canada
    Region:
    Quebec
    Posts
    2
    Feedback
    0

    Default UDS-200

    This is a long shot! But is your UDS-200 still available for sale?

    Thanks!

  4. #4
    Amiga fanboy Inactive Member
    VIP
    Amibayer!
    rkauer's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Country
    Brazil
    Region:
    São Leopoldo, RS
    Age
    55
    Posts
    11,959
    Feedback
    110 (100%)

    Default

    And if the answer is yes, I'm interested in one unit, too!

    My A500 deserves to have an internet connection!
    David Bradley made Ctrl+Alt+Del, Gates turn it mandatory
    16 Amigas at home :D
    3x C= 64 :smile:
    1 VIC-20 :smile:
    8 PC (argh) :thumbsdown: at least one is an AROS/Amithlon unit

  5. #5
    BANNED AppleIIFan's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    United States
    Region:
    Flushing Michigan
    Posts
    424
    Feedback
    11 (100%)

    Default

    I couldnt figure the UDS200 out, It does have modem emulation

  6. #6
    Retro Girl VIP
    Amibayer!
    Staff Moderator
    SkydivinGirl's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Country
    USA
    Region:
    Raleigh, NC
    Age
    48
    Posts
    7,509
    Feedback
    190 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by AppleIIFan View Post
    I couldnt figure the UDS200 out, It does have modem emulation
    While that is interesting, you did not answer the question of whether or not the device is still available. Please let the interested parties know as soon as possible.

    In regards to usage, you can get the information on Lantronix's web site:

    http://www.lantronix.com/support/dis...ed/uds200.html

    Heather
    Promoted to Level II Solder Tech and Hackery Padawan

  7. #7
    Amiga fanboy Inactive Member
    VIP
    Amibayer!
    rkauer's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Country
    Brazil
    Region:
    São Leopoldo, RS
    Age
    55
    Posts
    11,959
    Feedback
    110 (100%)

    Default

    Steve contacted me via PM, so I think he have enough units to fulfil both buyers.

    BTW: payment sent!
    David Bradley made Ctrl+Alt+Del, Gates turn it mandatory
    16 Amigas at home :D
    3x C= 64 :smile:
    1 VIC-20 :smile:
    8 PC (argh) :thumbsdown: at least one is an AROS/Amithlon unit

  8. #8
    BANNED AppleIIFan's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Country
    United States
    Region:
    Flushing Michigan
    Posts
    424
    Feedback
    11 (100%)

    Default

    I only had one, but theres bound to be more over at the warehouse.. just gotta dig some more

    rkauer got it. its packed and ready to go

  9. #9
    Inactive Member oldirtyewok's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Country
    Canada
    Region:
    Quebec
    Posts
    2
    Feedback
    0

    Default

    Sorry was a bit slow in replying. This particular unit is a hard find.

    If you have any others remaining in the warehouse, please let me know.!

    email/pm me please!

    thanks

  10. #10
    Amibayer! Xanxi's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Country
    France
    Region:
    Paris
    Age
    43
    Posts
    2,590
    Feedback
    121 (100%)

    Default

    Would this kind of device actually work on an A500? That's peculiar no one ever pointed such a device for amiga use so far.
    A4000/CSMKII60/ZZ9000/Deneb/CatWeasel/A2386/STBNitro/SB16/MT32
    A1200/B1260/SCSI/IndiMK1/Subway/MASPlayer
    A500Plus/A600/A2000/CDTV : back one day
    PC-AmikitXE


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. er connect c64/128/16/amiga to a monitor?!
    By lonewolfgeoff in forum AmiOracle
    Replies: 7
    Last Post: 23rd July 2011, 04:23
  2. Way to connect old equipment to new TV
    By RedDaemonFox in forum AmiOracle
    Replies: 9
    Last Post: 30th May 2010, 16:39
  3. How to connect a Micronik Zorro Board?
    By Jon Hare in forum AmiOracle
    Replies: 8
    Last Post: 21st May 2010, 23:10

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •