Found 32MB 72pin 50/60ns SIMMs for CyberStormPPC

Status
Not open for further replies.

drbrain

Member
Banned
Rating - 98.5%
66   1   0
Joined
Mar 4, 2010
Posts
599
Country
Sweden
Region
Helsingborg
I'm looking for one pair of 32MB 50ns SIMMs compitable with my upgraded CSPPC (366MHz PPC and 66MHz 060).

As the card is upgraded it requires good SIMMs as they'll be working at high frequencies (66MHz).
SIMMs manufactured as late as possible (1998 or newer) is probably best.
And low-profile memorychips would be nice but not required.

Edit: Memorychips marked with "Samsung" or "SEC" would be great!

Edit: Found one pair.... another pair would still be great :)
 
Last edited:

Seaside

New member
AmiBayer
Rating - 100%
64   0   0
Joined
Jan 5, 2010
Posts
1,296
Country
Greece
Region
Athens
I have 2 x 32MB 50ns modules - short ones.

I think they have 2 chips on each side.

Do you want them ? I will post a pic as soon i get back home.
 

Seaside

New member
AmiBayer
Rating - 100%
64   0   0
Joined
Jan 5, 2010
Posts
1,296
Country
Greece
Region
Athens
Photo

According to the sticker these modules were produced December '99

P.S. I have also 32MB 60ns if you are looking those too.
 

Attachments

  • IMG_0563.jpg
    IMG_0563.jpg
    195.9 KB · Views: 0

Seaside

New member
AmiBayer
Rating - 100%
64   0   0
Joined
Jan 5, 2010
Posts
1,296
Country
Greece
Region
Athens
Where have you bought these Simms ? I need 4 of them :D

Olivier, i found them in one of my Pentium MMX mainboards.

I test them and they work fine. I will check to see if i can find anything else.

I have 4x32MB 60ns EDO (identical) i think the chips made by LG.

I have 4x32MB 60ns EDO (identical) those are made by Micron Technology.

And i have one 64MB (50ns) IBM module. But only one. This came with my

Blizzard 1230MKIV card.
 
Last edited:

AndyLandy

Acceleration!
Treasurer
Rating - 100%
107   0   0
Joined
Aug 29, 2009
Posts
9,898
Country
UK
Region
Southampton
@Seaside: Have you tried those modules in the Apollo 2030? They should work just fine if they're 50ns. It should take max of 2x 32MB SIMMs.
 

Seaside

New member
AmiBayer
Rating - 100%
64   0   0
Joined
Jan 5, 2010
Posts
1,296
Country
Greece
Region
Athens
@Seaside: Have you tried those modules in the Apollo 2030? They should work just fine if they're 50ns. It should take max of 2x 32MB SIMMs.

Andy i'm not involved with big box Amiga's.

Personally i don't like them a lot because they look like pc's, need a lot of space, a lot of patience and a lot of money. So the answer is no i never had the chance to test them elsewhere.

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

I found an X-Calibur (y)(y)(y)


But not working... I'll try to repair...

I'm not worry, i think you will manage to raise it. You're doing magic as far i've seen from your blog.

I have to find time to send you the a600 boards, the derringer and the e-matrix 630 for a fresh up.


Philip.
 

Seaside

New member
AmiBayer
Rating - 100%
64   0   0
Joined
Jan 5, 2010
Posts
1,296
Country
Greece
Region
Athens
Payment received from Fredrik/drbrain and package will be prepared today or

tommorow for dispatch.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom