Sold 68040-68060 Adapter (for A3640/Warpengine) - COMPLETE KIT - 5TH BATCH (APRIL 2015)

Status
Not open for further replies.

Pghulme

Active member
VIP
Rating - 100%
224   0   0
Joined
Nov 12, 2013
Posts
3,251
Country
UK
Region
Manchester
UPGRADE YOUR AMIGA 68040 ACCELERATOR WITH A 68060 CPU


PRICE IS £28 EACH KIT(INCLUDES WORLDWIDE POSTAGE)
11/5/15 - I still have some kits in stock and ready to ship - 4 kits left

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7/5/15 - KITS HAVE SHIPPED
baggages.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This board allows you to add a 68060 CPU to a 68040 socket. AKA the amiga a3640 and the warpengine (and a few others am sure)

HOW THIS WORKS:
THE KIT ALLOWS YOU TO ADD AN 060 CPU TO A 040 SOCKET, THUS GETTING THE FASTER 060 PERFORMANCE.
YOU CAN USE ANY 060 CPU, HOWEVER DIFFERENT VERSIONS REQUIRE DIFFERENT LEVELS OF ALTERATIONS, FOR THE EASIEST UPGRADE, USE AN 060 CPU WITHOU MMU/FPU, THEN YOULL ONLY NEED TO ADD 68060.LIBRARY TO YOUR WORKBENCH SETUP. IF YOU USE A FULL 060 THEN YOULL HAVE TO MODIFY YOUR KICKSTART ROM.

Anyone who has looked into this will know that a few of the components are either very hard to source or very expensive.



THIS IS THE NEWER PCB LAYOUT, (not found on a1k forum)PCB HAS MOVED A FEW OF THE COMPONENTS SO THEY FIT BETTER IN THE AMIGA BOARD



PEOPLE WHO HAVE PAID/ORDERD SO FAR:

02/04/15BCMDESIGN1
02/04/15DELING1
04/04/15AMIKE2
03/04/15ROOTBOY2
03/04/15CASTVI2
04/04/15MAGIC2
03/04/15BILLT2
06/04/15hooverphonique1
09/04/15LTAC1
08/04/15VISERY232
08/04/15RETROAMI.COM.PL1
10/04/15ESC1
12/04/15VADER011
13/04/15REBORN1
12/04/15CHUCKY3
22/04/15NEUTRONUK2
22/04/15VLAD2
 
Last edited:

Deling

Active member
Rating - 100%
32   0   0
Joined
Jan 24, 2013
Posts
1,036
Country
Poland
Region
pl
one small question , it is work with A3640 rev 3.1 ? or need to work rev 3.2 ?
 
Last edited:

Pghulme

Active member
VIP
Rating - 100%
224   0   0
Joined
Nov 12, 2013
Posts
3,251
Country
UK
Region
Manchester
Pm replied to holzroller, bcmdesign, delling and amike
 

Deling

Active member
Rating - 100%
32   0   0
Joined
Jan 24, 2013
Posts
1,036
Country
Poland
Region
pl
can I use this adapter with 68LC060 MMU ? i know FPU doesnt work but
i need MMU for Maprom , if not I have too buy kickstart 3.1 for my A4k
 

Pghulme

Active member
VIP
Rating - 100%
224   0   0
Joined
Nov 12, 2013
Posts
3,251
Country
UK
Region
Manchester
You can use any 060, but if you use FPU/MMU then you need to modify your 3.1 kickstart which will require a eprom burner and EPROMs. Easiest way would be to use an EC version
 

Pghulme

Active member
VIP
Rating - 100%
224   0   0
Joined
Nov 12, 2013
Posts
3,251
Country
UK
Region
Manchester
Paymet received from:
BCMDESIGN
ROOTBOY
CASTVI

BCMDESIGN, you paid me £2 too much. I can either refund this to you or send you a little freebie/gift for this kit! let me know :)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom