Closed A Few More Bits

Status
Not open for further replies.

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
I have no idea if any of these items work as it would mean me stripping down my a1200 tower to test the hdd's and its took that long to get it working and back into place i don't wanna pull it apart again until i install my indivision (i will get one eventually lol)

Anyhow i have the following available for the cost of postage:

Toshiba MK3021GAS 2.5" HDD - According to google this is a 30gb hdd.
Toshiba MK1924FCV 2.5" HDD - this one has 527mb listed on it.
2 of the HDD internal caddies for the A1200
512Kb A500 memory expansion

If your interested let me know.

Mike
 

Kin Hell

Active member
Banned
Rating - 100%
48   0   0
Joined
Nov 25, 2007
Posts
6,970
Country
U.K.
Region
Cornwall
Re: A Few More Bits

Kin puts hand up for Toshiba MK3021GAS 2.5" HDD. :D

Can you PM me the serial Number on that drive Mike?

Thanks,

Charlie
 

gazcbm

10 PRINT "8 Bit Hero"
Rating - 100%
61   0   0
Joined
Feb 19, 2008
Posts
1,067
Country
UK
Region
Manchester, UK
Re: A Few More Bits

?? My post seems to have disappeared. Apologies if this gets duplicated somehow.

Will the internal hdd caddies fit into the A600 ? If so I would be interested in one.

Thanks
 

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Re: A Few More Bits

@KinHell

S/N pm'd

@gazuk

To be honest mate i'm not sure i havent tried it. I use CF HDD's that plug directly onto the board for all of my miggy's now.
I'm sure someone will be able to tell you though.

Mike
 

imnogeek

Active member
Rating - 100%
97   0   0
Joined
Oct 4, 2008
Posts
2,058
Country
UK
Region
Midlands
Re: A Few More Bits

Will the internal hdd caddies fit into the A600 ?

I always thought they were interchangeable, and on amikit they sell one for the 600/1200.. but on saying that I have seen ebayers selling them saying 600 only.... confusion mounts :|
 

gazcbm

10 PRINT "8 Bit Hero"
Rating - 100%
61   0   0
Joined
Feb 19, 2008
Posts
1,067
Country
UK
Region
Manchester, UK
Re: A Few More Bits

PM Sent - whats the worst that can happen :)
 

imnogeek

Active member
Rating - 100%
97   0   0
Joined
Oct 4, 2008
Posts
2,058
Country
UK
Region
Midlands
Re: A Few More Bits

whats the worst that can happen
...the thick smoke pluvering from your 600 is due to the 5v that is running through the case of your harddrive after the hdd cradle turns out to be a few mm short :mrgreen:

OK only joking
 

rkauer

Amiga fanboy
Rating - 100%
109   0   0
Joined
Dec 17, 2007
Posts
10,337
Country
Brazil
Region
São Leopoldo, RS
Re: A Few More Bits

Must... resist... temptation... of another... A501...

Wife... will... kill... me! :(
 

Alan

New member
AmiBayer
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Jul 26, 2008
Posts
21
Country
UK
Region
Kent
Re: A Few More Bits

gazuk said:
Will the internal hdd caddies fit into the A600 ?
Thanks

I am not 100% sure on this but i had both a A600 and a A1200 but only one craddle, the craddle had wide
leg posts and would only fit one machine and not the other, i think it was the A1200 craddle would not
fit the A600, but i believe the A600 one would fit the A1200.

(Edit: Just looked at some pics of both motherboards and the A1200 holes for the craddle do look wider than the A600s)

Regards

Alan
 

Harrison

Member
Rating - 100%
51   0   0
Joined
Dec 1, 2007
Posts
10,153
Country
UK
Region
West Sussex
Re: A Few More Bits

I'd like the 512Kb A500 memory expansion if it's still available. Not sure if rkauer wanted it.
 

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Re: A Few More Bits

@Harrison, i've not had any actual pm from rkauer so i believe that makes it yours but we can give rkauer the time to confirm first if thats ok with you?

Mike
 

Harrison

Member
Rating - 100%
51   0   0
Joined
Dec 1, 2007
Posts
10,153
Country
UK
Region
West Sussex
Re: A Few More Bits

Sure, if he wants it then it is his, otherwise I would like it. Cheers.
 

Fingerlickin_B

New member
Rating - 100%
12   0   0
Joined
Jan 27, 2008
Posts
442
Country
Australia
Region
Belco
Re: A Few More Bits

NitrousB is correct, the A1200 cradle will not fit into an A600 mobo, as he states, the "feet/anchors" are too big for the A600's slots.

Why did they bother making them different?!?! :x

PZ.
 

rkauer

Amiga fanboy
Rating - 100%
109   0   0
Joined
Dec 17, 2007
Posts
10,337
Country
Brazil
Region
São Leopoldo, RS
Re: A Few More Bits

Harrison said:
I'd like the 512Kb A500 memory expansion if it's still available. Not sure if rkauer wanted it.

All yours, mate. I spent too much on Amiga gear this month, already.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom