Closed AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

Status
Not open for further replies.

ZeBeeDee

New member
Banned
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 4, 2008
Posts
104
Fully working - Never overclocked

UK - £6 (inc p&p)
Overseas - £11 (inc p&p)
 

sarek2k

New member
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Nov 24, 2007
Posts
211
Country
Morecambe, UK
Region
Lancashire
Re: AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

Hey Zeb deffo intrested in that m8!

currently running an athlon 64 3500 and having lots of probs with it mobo etc keeps crashing all the time!

don't suppose u got a mobo to go with it they're getting a little hard to get from what i can see!

I'll pm you.
 

ZeBeeDee

New member
Banned
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 4, 2008
Posts
104
Re: AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

Hey Sarek

What brand and model mainboard are you running at present? Usually with the higher spec mainboards for the socket 939 CPU's there's issues with memory timings. A BIOS upgrade usually fixes the problem but no guarantee.

PM received and replied to.
 

sarek2k

New member
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Nov 24, 2007
Posts
211
Country
Morecambe, UK
Region
Lancashire
Re: AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

@Zeb

Currently running a gigabyte k8npro sli mobo sata keeps dropping out on me have to switch to a silicon image satalink card which inturn causes just as many problems :(

will pm you more info.
 

ZeBeeDee

New member
Banned
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 4, 2008
Posts
104
Re: AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

@ sarek2k

Turn off the SATA Raid function in the BIOS ... If you don't use it, disable it.
 

Harrison

Member
Rating - 100%
51   0   0
Joined
Dec 1, 2007
Posts
10,153
Country
UK
Region
West Sussex
Re: AMD Athlon 64 3200+ Skt 939 CPU

This item is no longer available due to the seller now being banned from AmiBay. Sorry for the inconvenience.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom