Sold Amiga 1200 + 3.1 + apollo 040

Status
Not open for further replies.

baz

New member
Rating - 100%
66   0   0
Joined
Jan 25, 2014
Posts
1,004
Country
england
Region
merseyside
Hi

I have too many amigas now so will be selling a few here is the first one.

Amiga 1200 rev 1B with brand new 3.1 roms from amiga kit
Fitted with a apollo 040 running at 40 mhz + 16mb fast ram full mmu and fpu.
Slight yellow to keyboard but looks ok.

The metal shield is missing and also the clamp for the floppy drive is also missing will include the cradle but not the cf hd that is pictured in the photo
Also comes with amiga 500 psu. I have now found the metal fixing clamp for the floppy drive unit.


Asking £300 plus postage and fees

E U only please

Also advertised on ebay


20150516_183643.jpg 20150516_183714.jpg 20150516_184259.jpg 20150516_191741.jpg 20150516_191751.jpg 20150516_191807.jpg
 
Last edited:

ptp170

R Tape loading error, 0:1
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
18   0   0
Joined
Aug 20, 2010
Posts
715
Country
UK
Region
Devon
Arrived. Although the ROMs were rattling around inside the 1200 with their legs bent in every direction possible and I'm not sure the power supply is going to work as its snapped in two :(

- - - Updated - - -

Have tried on a spare A500 power supply and it wouldn't boot with the Apollo but just black screened. Fan has is knackered as it has to be 'started' by hand even though there is 5v at the fan terminals. Anyone got any advice to get this running?

IMAG0578.jpg
 
Last edited:

-Acid-

Active member
AmiBayer
Rating - 100%
222   0   0
Joined
Nov 15, 2010
Posts
4,390
Country
England
Region
South Shields
Jeez what abuse must that've took to do that damage? Claim on the insurance I hope?
 

ptp170

R Tape loading error, 0:1
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
18   0   0
Joined
Aug 20, 2010
Posts
715
Country
UK
Region
Devon
Jeez what abuse must that've took to do that damage? Claim on the insurance I hope?

I knew it wasn't right when I picked it up and heard the transformer smacking around on the inside
 

ptp170

R Tape loading error, 0:1
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
18   0   0
Joined
Aug 20, 2010
Posts
715
Country
UK
Region
Devon
Just thought I clear up the fact that the damage was nothing to do with Baz's packaging as it was very well protected in bubblewrap. It just shows how badly UPS have treated this package, it was seem that the word 'fragile' on the outside of the box was a reason to drop this from great heights :(
 
Last edited:

cugar124

Active member
Rating - 100%
59   0   0
Joined
Feb 7, 2011
Posts
1,808
Country
England
Region
Norfolk
Bloody hell thats rough just to side with baz i bought an a4000 of him and it made it to northern ireland no problem his packing skills were great
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom