Amiga 2000 Motherboards

Status
Not open for further replies.

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Sorry, I previously put this in the wrong section.

I am chasing two working Amiga 2000 motherboards, preferably revision 6, although I will consider a Rev 4 for one of the boards.

Boards must be in working order. Can be any Kickstart rom.

Thanks,

J.
 

davideo

I look like Gizmo
Staff member
Administrator
Staff Moderator
Treasurer
Blogger
Rating - 100%
219   0   0
Joined
Jan 22, 2008
Posts
15,057
Country
UK
Region
Boston, Lincs

Bumping your thread:
'Bumping' is defined as posting in your For Sale or Wanted thread for the purpose of bringing it to the top of the list of most recent threads. Unless you have made a significant change to your thread you may only bump your post once every two weeks. A significant change, refers to a price change or any other relevant information that will be important to a buyer.

As such your thread will be de-bumped
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Sorry, I must have missed that point - I will remember for future reference.

However, I have a significant change to the relevant information to potential sellers! :) As I previously stated I would prefer Revision 6 boards to Rev 4 boards however I will accept at least one Rev 4 board - BUT apparently that Rev 4 board must have some form of timing fix (not sure of the details as I usually dont keep Rev 4 boards) to allow certain non-Commodore cpu cards to work.

If anyone has a Rev 4 board on offer please state whether these fixes have been carried out, and if not, what fixes are required (can give information on the cards to be installed if that is pertinent).

Thanks.
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Okiez, not sure if this will entice anyone sitting on a couple of working A2k mbs, but i am willing to swap a boxed, brand new Indivision AGA Mk II for Amiga 2000 motherboards.

I also have quite a few other items in surplus so if the Indivision is not to your liking please PM me.
 

Heiroglyph

New member
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Jan 6, 2015
Posts
18
Country
USA
Region
San Antonio Texas
I can't get pics of my motherboards today, so I'm removing my interest until further notice.

I don't want to run off his other potential offers in the meantime.

It's still fair game.
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Possible deal worked out with Heiroglyph but involving alternative hardware, so original swap still available to others.
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Deal worked out with Heiroglyph for alternative swap (2 x A2k mbs / Cyberstorm Mk II SCsi module) - lovely fellow. :)

Still open to swap suggestions for the Indivision AGA Mk II if someone is chasing one.
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Cyberstorm MK II SCSI module posted to Heiroglyph. Scanned postage receipt and tracking number sent.

Indivision AGA Mk II still available for other trades.
 

Heiroglyph

New member
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Jan 6, 2015
Posts
18
Country
USA
Region
San Antonio Texas
Jameson's two motherboards have also shipped and his receipt and tracking info sent.

Smooth dealing so far. I wish I had a use for that Indivision, but I really needed that SCSI module.
 

Jameson

Active member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Jan 19, 2015
Posts
821
Country
Australia
Region
Queensland
Hey there,

Well, I have several of each... but can only afford to part with a brand new (still boxed) Indivision AGA Mk II for A1200/A4000T.
 

Borgy

New member
Banned
Rating - 100%
7   0   0
Joined
Dec 16, 2013
Posts
277
Country
UK
Region
Wokingham
A2000 MB

A2000 MB

Hi - will drop a pm. I have an MB.

Pictures just in case interested...

IMG_20150209_164142511[1].jpgIMG_20150209_164203215[1].jpg



Hey there,

Well, I have several of each... but can only afford to part with a brand new (still boxed) Indivision AGA Mk II for A1200/A4000T.
 
Last edited:

Heiroglyph

New member
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Jan 6, 2015
Posts
18
Country
USA
Region
San Antonio Texas
I received my MKII SCSI module today in what appears to be fine condition.

In the next day or so I should be able to get home and plug it in.

I'll be leaving great feedback as soon as I verify that it works.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom