Closed Amiga 4000 Daughter Board

Status
Not open for further replies.

amigaman2000

Amiga Forever
AmiBayer
Rating - 100%
125   0   0
Joined
Mar 18, 2010
Posts
1,112
Country
Spain
Region
Pontevedra
Hi

I have an Amiga 4000 with a non working Zorro Slot, the one inline with the Video Slot, I try to connect a Picasso IV on it and nothing happen, try to connect a CyberVision 64 and nothing happen, so my DaughterBoard is bad, so:

I want to buy an Amiga 4000 Daughter Board.

Regards
 

rkauer

Amiga fanboy
Rating - 100%
109   0   0
Joined
Dec 17, 2007
Posts
10,337
Country
Brazil
Region
São Leopoldo, RS
How about fixing it? It is just a case of tracing the config_in & config_out pins for continuity or (worst case scenario) replace the little TTL chip on the card.

I do have a spare daughter card, but the postage will be a real killer (think the Charles Mason of postage costs:blink:). Yours for R$40,00 (~€17.09).
 

amigaman2000

Amiga Forever
AmiBayer
Rating - 100%
125   0   0
Joined
Mar 18, 2010
Posts
1,112
Country
Spain
Region
Pontevedra
@rkauer

The strange is that the faulty is the first Zorro Slot, the one with inline video slot, the other Zorro Slots works fine, I have tried the Cybervision on other Slot and it works grest. Any idea what can be wrong?

Thanks for your offer, If I don't find another DaughterBoard in Europe I will buy your board.

Regards
 

rkauer

Amiga fanboy
Rating - 100%
109   0   0
Joined
Dec 17, 2007
Posts
10,337
Country
Brazil
Region
São Leopoldo, RS
@AmigaMan2000: this sure indicates a bad contact inside the Zorro slot. Check with a good magnifier for pins far from the correct contact shape.

Otherwise the TTL chip have a busted port.
 

amigaman2000

Amiga Forever
AmiBayer
Rating - 100%
125   0   0
Joined
Mar 18, 2010
Posts
1,112
Country
Spain
Region
Pontevedra
I have just found one Amiga 4000 Daughter board locally, please close thread.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom