Found Amiga 600 motherboard pref with caps done

Status
Not open for further replies.

AmiNeo

CodeMonkey
Rating - 100%
92   0   0
Joined
Jul 28, 2010
Posts
7,436
Country
UK
Region
Kendal, Cumbria
Hi guys, i recently bought some caps off Cosmos and attempted to replace the ones on my A600 but my soldering iron died half way through the operation and i was forced to continue with a much fatter one.

Suffice to say i wound up accidentily melting through a couple of the data channels on the board :(... the amiga didnt make it and i wont be trying again after that experience. :wooha:

I am therefore looking for anymore motherboards which are in working condition, preferably with the caps already done :p

If anyone can help please let me know.
Thanks! :coffee:

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

:huh:...


:(...



:unsure:...
 

Marc

New member
Rating - 100%
48   0   0
Joined
Jun 13, 2010
Posts
690
Country
UK
Region
Essex
This should be in the wanted section. Not the for sale section! :)
 

AmiNeo

CodeMonkey
Rating - 100%
92   0   0
Joined
Jul 28, 2010
Posts
7,436
Country
UK
Region
Kendal, Cumbria
This is in the for sale section? Oh :censored:. Rofl.

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Moved to want to buy thread. Sorry guys!
 

bebek

New member
AmiBayer
Rating - 100%
260   0   0
Joined
Apr 22, 2010
Posts
2,389
Country
Poole, UK
Region
Dorset
I think I have got one, have to check a loft :) . Caps are not changed but I will check if it works. Worked last time :) . PM sent.
 

AmiNeo

CodeMonkey
Rating - 100%
92   0   0
Joined
Jul 28, 2010
Posts
7,436
Country
UK
Region
Kendal, Cumbria
Could any mods visiting close this thread please? Its in the wrong place.

I opened a duplicate in the correct place which has since been resolved.


Thanks! (y)
 

davideo

I look like Gizmo
Staff member
Administrator
Staff Moderator
Treasurer
Blogger
Rating - 100%
219   0   0
Joined
Jan 22, 2008
Posts
15,058
Country
UK
Region
Boston, Lincs
Could any mods visiting close this thread please? Its in the wrong place.

I opened a duplicate in the correct place which has since been resolved.


Thanks! (y)

No problem and pleased to hear you got sorted out.

Dave G :cool:
 

davideo

I look like Gizmo
Staff member
Administrator
Staff Moderator
Treasurer
Blogger
Rating - 100%
219   0   0
Joined
Jan 22, 2008
Posts
15,058
Country
UK
Region
Boston, Lincs
Thread re-opened at request of AmiNeo

Dave G :cool:
 

AmiNeo

CodeMonkey
Rating - 100%
92   0   0
Joined
Jul 28, 2010
Posts
7,436
Country
UK
Region
Kendal, Cumbria
Still intouch with bebek, RE: an a600 motherboard.
 

AmiNeo

CodeMonkey
Rating - 100%
92   0   0
Joined
Jul 28, 2010
Posts
7,436
Country
UK
Region
Kendal, Cumbria
All done, both ends are happy. This thread can be closed once again now :) hehe.
 

davideo

I look like Gizmo
Staff member
Administrator
Staff Moderator
Treasurer
Blogger
Rating - 100%
219   0   0
Joined
Jan 22, 2008
Posts
15,058
Country
UK
Region
Boston, Lincs
All done, both ends are happy. This thread can be closed once again now :) hehe.

Don't forget the feedback guys (y)

Dave G :cool:
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom