Closed Amiga Power Supply - upgraded - 60W

Status
Not open for further replies.

k0x

Active member
Rating - 100%
167   0   0
Joined
Aug 26, 2013
Posts
1,094
Country
Czech republic
Region
Ostrava
For sale is original Commodore Amiga brick with EU plug and Square DIN plug with upgraded electronics.

2015-03-04 13.47.09.jpg2015-03-04 13.46.42.jpg

Inside electronics profesionally upgraded with EOS VLT60-3000 (product list here).

2014-11-10 14.59.29.jpg

EOS PSU is new - not refurbished.

2015-02-19 11.46.06.jpg

+5V
8.0A
+12V
3.0A
-12V
0.5A


You can use this PSU as safe replacement for original Amiga PSUs which tend be weak and unsafe due to its age.


Old PSU electronics 4.5A version weight 1454g
New PSU electronics 8.0A weight 150g


PSU works with Amiga 500/600/1200.
PSU is not recommended for towerized Amiga 1200 with PCI slots.
PSU has been successfully tested on fully equipped Amiga 1200D with Blizzard PPC.



Price for one complete PSU with EU plug --- 0 available (was 5)
60Euro + 15Euro EU flat shipping + PP fee or as gift


Price for one new PSU EOS (inside electronics) ---- 0 available (was 6)
30Euro + 10Euro EU flat shipping + PP fee or as gift

Bitcoin accepted.


For sale also elsewhere.
 
Last edited:

sir_beaker

Active member
AmiBayer
Rating - 100%
84   0   0
Joined
Aug 15, 2012
Posts
1,933
Country
England
Region
Alresford
Sorry, interested in 2 new PSU EOS boards (without the case as I have an A500 PSU that no longer works properly). Will it fit inside the smaller A1200 PSU case as I'd be looking to replace the innards in that one as well (y)
 

k0x

Active member
Rating - 100%
167   0   0
Joined
Aug 26, 2013
Posts
1,094
Country
Czech republic
Region
Ostrava
The A1200 PSU aka the slim one - you can see on my pictures in first post.

EOS PSU is very small and you can fit it without any problem in any Amiga psu case.

Those 5 ready to go PSUs are 4xA500 cage on the very right - you can see black A1200 slim PSU.
The second picture shoding inside is the PSU inside the beige slim A1200 cage.
 

k0x

Active member
Rating - 100%
167   0   0
Joined
Aug 26, 2013
Posts
1,094
Country
Czech republic
Region
Ostrava
Package with PSUs sent to jochen and sir_beaker.
Please reply here when they arrive at your place - thanks.



1 EOS PSU available (+ 1 reserved for springycz)

5 complete PSUs with EU plug available
 

tripp

New member
Rating - 100%
13   0   0
Joined
Feb 6, 2013
Posts
161
Country
Finland
Region
Loviisa
I have a friend who is trying to set up his A1200D with 040/PPC Blizzard. It only worked for 10 minutes with the original (heavy) A500 PSU. So you reckon it would work better with yours updated one? Just asking, thanks.
 

k0x

Active member
Rating - 100%
167   0   0
Joined
Aug 26, 2013
Posts
1,094
Country
Czech republic
Region
Ostrava
Well, its known truth that PPC Blizzards are very tricky cards to get working properly and to have powerfull and quality power supply is the key to the success.

That PSUs am selling here are suitable for that scenario, has been tested in such configuration and works like a charm.


On the other hand, there are more indredients for the success with Blizzard PPC and they must be proven too like memory modules and especially the A1200 motherboard.
Recaped motherboard is highly recommended. Last but not least is the Blizzard PPC card itself - could be wrong.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom