Swapped Cd32 with sx1

Status
Not open for further replies.

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Hi all, I have a cd32 with sx1, 23 pin rgb stereo scart lead, 8mb ram, 60gb hdd formatted with sfs filesystem and setup with classicwb (workbench disks will be included) official controller, original power supply, microcosm game and a few demo/magazine cd's but no mouse/keyboard.

Ive enjoyed playing with it but the novelty has worn off and since I have a second cd32 I think I'd prefer to swap this setup.

I am looking for an accelerated a1200 setup. I don't need any cables/accessories just the machine. I Don't know if anyone would be interested in a swap so I'll leave this thread here for a few days and see if I get any offers.

Pictures of the setup can be taken if there is serious interest

PLEASE DO NOT ASK FOR PRICES OR SPLITS AS THIS IS FOR SWAP NOT FOR SALE.

Pics of what's on offer. Mouse is not included as it's the only Amiga one I own.

85b1bf8efa98e28699ef01e1b3549834.jpg


6f75cfe6166f5b235d43da08dec8e1fc.jpg


1e37511b3f3e7ad0017742e664e12f51.jpg


08a0bed770aa30125e9daba63a660327.jpg


89770c955efc84b104a78293d6036f54.jpg


fa9461e14dbb19165e9f7a59838c7b0d.jpg
 
Last edited:

tokyoracer

(Not actually from Tokyo).
Blogger
Rating - 100%
173   0   0
Joined
Jun 5, 2008
Posts
4,907
Country
United Kingdom
Region
Norfolk
Hi Scrappy. I am not sure if I have a spare 1200 but I do have an Apollo 1230 rated at 40Mhz (with 40Mhz FPU fitted). To be honest I am tempted to part with it as I have a Blizzard already, however I am pretty sure I don't have an A1200 to spare sadly. An A600 yes but good luck trying to get an edge connector on that!

Not sure if it's something you are after but feel free to give me a shout if it interests you chap.
 

Sardine

Well-known member
Staff member
Staff Moderator
Blogger
Rating - 100%
254   0   0
Joined
Mar 12, 2012
Posts
11,932
Country
England
Region
Merseyside
I have a1200 (yellowed) hdd or a cf. 8gb with blizzard 1220 28mhz 020 with 4mb fast ram
 
Last edited:

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Hi guys, thanks for the offers. I am going to give it a couple of days to see if anyone else offers something and then decide from there. I hope that's ok with yourselves.

@Tokyo, i have a 600 already with aca620 so looking for a 1200.
 

jochen

Active member
Rating - 100%
77   0   0
Joined
Dec 19, 2011
Posts
1,017
Country
Germany
Region
Saxony
I, have a A1200HD/40 with new caps, 4GB CF ... or what ever you need, Gotek, if you need and a GVP 1230 JAWS 40MHz 5MB for a swap...
 

tokyoracer

(Not actually from Tokyo).
Blogger
Rating - 100%
173   0   0
Joined
Jun 5, 2008
Posts
4,907
Country
United Kingdom
Region
Norfolk
I, have a A1200HD/40 with new caps, 4GB CF ... or what ever you need, Gotek, if you need and a GVP 1230 JAWS 40MHz 5MB for a swap...

Oh yes t was a GVP Jaws I have, not an Apollo. My mistake. :Doh: Nice card and a pretty nice setup too by the sounds of it.
 

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Pics added to the first post

@Jochen, that's a nice setup and one I may consider. I will still hang on for a day or so to allow all offers if that's ok :)
 

TJ1979

Member
Rating - 100%
10   0   0
Joined
Dec 30, 2011
Posts
112
Country
Germany
Region
NRW
Id be interested in a swap as well and could offer an A1200 with a Apollo 1230 mk3 40Mhz accelerator. Would come with 32mb Fast, a 68882 FPU and an internal CF card. :)
 
Last edited:

woodycool

Amiga enthusiast!
Rating - 100%
10   0   0
Joined
Oct 20, 2008
Posts
1,671
Country
Northampton, UK
Region
Northamptonshire, UK
I've got a couple of A1200s, both of which have CF cards, both with 3.1 and both have something in the trapdoor slot. I think one of them has an ACA1220 but not sure, the other I have no idea what is in the slot.
I'll check when I'm back home what they actually have and let you know.
 

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
forgot to update this, a deal was agreed with woodycool and the CD32/SX1 will be in its way to him tomorrow.

Thanks for all the offers and i hope you enjoy it woody :)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom