Filled Dead A4000 In need of repair

Status
Not open for further replies.

wizzard_o

Member
Rating - 100%
4   0   0
Joined
Mar 13, 2014
Posts
64
Country
UK
Region
Aylesbury
Hi,
I have an A4000 RevB, after upgrading the ROM's it fails to boot. The ROMs have been tested by the supplier (Amiga Kit) so are known good. I have tried to repair some track damage under ROM socket U175 but it still fails to boot, everything else seems ok, the chips get warm when power is switched on, the only 'hot spot' I can find is on the riser card's termination resistors.

Anyone got any ideas on what to do next or is there anyone in the UK that can offer me either a repair or a Part exchange on a repaired Motherboard?

Thanks in advance!

Wizz.
 

davideo

I look like Gizmo
Staff member
Administrator
Staff Moderator
Treasurer
Blogger
Rating - 100%
220   0   0
Joined
Jan 22, 2008
Posts
15,089
Country
UK
Region
Boston, Lincs
Contact Hikey on this forum.

He's repaired a couple of mine and I'll be sending him another after my holiday.

Although there are others on here that offer the same service :)
 

RichyV

A4000 lives once more! A1200 bits are going...
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
35   0   0
Joined
Feb 5, 2013
Posts
1,171
Country
UK
Region
Gloucestershire
I have used bebek here a couple of times - he is also very good. :)
 

wizzard_o

Member
Rating - 100%
4   0   0
Joined
Mar 13, 2014
Posts
64
Country
UK
Region
Aylesbury
Thanks for the info guys :)

Replied to bebek's PM
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom