Closed dead or alive sega megadrive or megacd1 power supply

Status
Not open for further replies.

roy_bates

resistance is futile!
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
105   0   0
Joined
Dec 18, 2011
Posts
8,387
Country
england
Region
birmingham
as in title looking for a power supply,the official one dead/non working or alive preferably in the uk...

center pin negative polarity 10 volts 1.2 amps version not the 500ma version please.

i dont really want to pay silly money for one,so bare that in mind.
thanks in advance,picture would be nice if unsure.:)



roy.
 
Last edited:

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
Hi Roy, not sure if this will help but i have here a 2 pin psu thats 9v 1.2a with center pin negative. It came with a US Genesis i bought from Ebay but it says on the sticker that it supports 100-240v so you should only need to plug it into a travel adapter. It has two connection on the plug, one for the Megadrive/Genesis and the other is a larger connector for the US Snes. I plugged it into a stepdown transformer (i don't have a travel plug) and stuck the multimeter on it to confirm the center pin is negative and that it actually works. It outputs 9.3v without load. If you want it you can have it postage cost.

Pics
 

Attachments

  • IMG_2778.JPG
    IMG_2778.JPG
    46.6 KB · Views: 0
  • IMG_2779.JPG
    IMG_2779.JPG
    52.3 KB · Views: 0
  • IMG_2780.JPG
    IMG_2780.JPG
    56.7 KB · Views: 0

roy_bates

resistance is futile!
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
105   0   0
Joined
Dec 18, 2011
Posts
8,387
Country
england
Region
birmingham
thanks for the offer bud i am grateful :) but ill wait and see if i can get the original one:)

also the original one is fairly easy to maintain and repair.
 

scrappysphinx

Confused retro man
VIP
Rating - 100%
503   0   0
Joined
Jan 30, 2008
Posts
7,964
Country
UK
Region
Nottingham
No worries, i haven't got any original UK, i've cut the cord off them all and made single power supplies using Wii psu's.
I only have an official US one but they are 110v only so you'd have to use a step down but your welcome to it if you want it?
 
Last edited:

roy_bates

resistance is futile!
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
105   0   0
Joined
Dec 18, 2011
Posts
8,387
Country
england
Region
birmingham
no mate,ill keep looking and waiting:)

its not for me you see its for my wifes collection when i fix what its for,but thanks for the offer:)
 

roy_bates

resistance is futile!
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
105   0   0
Joined
Dec 18, 2011
Posts
8,387
Country
england
Region
birmingham
ive managed to sort the exact make and model off site.:)

could a mod please close this,thanks:)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom