Found FOUND : WTB: N64

Status
Not open for further replies.

Justin

Active member
Rating - 100%
143   0   0
Joined
Sep 14, 2008
Posts
12,176
Country
United Kingdom
Region
UK
hi all,
I'm in the market for an N64, don't care about boxes/mint condition, just want a working console with a couple of games at a reasonable price.
anyone got anything to offer?

cheers, JuvUK
 

RedDaemonFox

Amiga's enemy is my enemy!
AmiBayer
Rating - 100%
2   0   0
Joined
May 10, 2009
Posts
737
Country
United States of Hell
Region
Melbourne, FL 32901
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

I've got one, it has the 8mb ram expansion (needed for later games) I'll include DK 64 and maybe zelda 64? Its yours my friend, but I don't have a controller 4 it. I think $30 for the console, Dk64 and zelda will suffice, plus s&h
 

Justin

Active member
Rating - 100%
143   0   0
Joined
Sep 14, 2008
Posts
12,176
Country
United Kingdom
Region
UK
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

Hiya Dreamcast270mhz,
do you know if it'll be compatiable here in the UK? PAL/NTSC? also i guess i'd have to use a power convertor? any idea on shipping costs to the UK?


cheers, JuvUK
 

RedDaemonFox

Amiga's enemy is my enemy!
AmiBayer
Rating - 100%
2   0   0
Joined
May 10, 2009
Posts
737
Country
United States of Hell
Region
Melbourne, FL 32901
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

Hmm, Id have to say no, as the NTSC/PAL n64's use 60/50hz respectively. also a power converter would be needed, I'd say try this guy: consolegoods.co.uk instead
 

Justin

Active member
Rating - 100%
143   0   0
Joined
Sep 14, 2008
Posts
12,176
Country
United Kingdom
Region
UK
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

well thanks anyway bud,
unfortunaley he only has Jap/USA consoles. Thanks for replying though! (y)
 

RedDaemonFox

Amiga's enemy is my enemy!
AmiBayer
Rating - 100%
2   0   0
Joined
May 10, 2009
Posts
737
Country
United States of Hell
Region
Melbourne, FL 32901
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

that passport system looks like a good buy, tho, anyways, I've the motherload of good n64 games so just drop me a pm if you need any
 

Muzer

New member
AmiBayer
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Sep 17, 2009
Posts
158
Country
UK
Region
Hampshire
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

N64 power supplies seem to be single-voltage, so you'd need a power adaptor.

If your TV is relatively new (all HD TVs and many, but nowhere near all, SD LCDs), and it comes with something other than an RF cable, it should work fine.
 

TheCorfiot

Out in the Wild
VIP
Rating - 100%
232   0   0
Joined
Mar 28, 2008
Posts
8,698
Country
Greece
Region
Corfu
Re: WTB: N64

Re: WTB: N64

Nice one Juzzer

Don't forget the review & piccies in the PhotoBooth :wink:

Cheers

TC (y)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom