Oh for the love of!

StrontiumDog

New member
Banned
Joined
Aug 29, 2009
Posts
2,888
Country
United Kingdom
Region
The Willen Lake
Found this - how NOT to install a disk drive in the Amiga A500.
 

Attachments

  • A500 Butchered.jpg
    A500 Butchered.jpg
    24.1 KB · Views: 0

r0jaws

Mondeo Man
Joined
Jan 23, 2008
Posts
7,237
Country
UK
Region
Lincolnshire
Now that is a Hack, quite literally. :LOL:
 

jvdbossc

HypnusBE
Joined
Nov 11, 2009
Posts
3,326
Country
Belgium
Region
Antwerp (province)
mm

mm

frustrating wasn't it? Have exactly the same problem, can't close the top with a modded pc floppy drive in, it pushes and then I can't read flops with the top on.. (alread managed to have the original amiga push button on it..)

If it takes to long, thinking of installing two drives and do some more cutting then you:ninja:

Ps: Ask dremel for christmas? If you talk about it from know, sure somebody will buy it?
 

Tajmaster

Truth, Justice, all that stuff.
Joined
Sep 16, 2009
Posts
5,289
Country
UK
Region
Bradford, West Yorkshire
Urgh! I saw that on eBay too, why on earth would you buy??? :blink:
 

Templar

In Finem Vobis Videtur De Christiana
VIP
Joined
Aug 1, 2008
Posts
9,700
Country
Hellas
Region
Cydonia
This one was definetely Jack the Ripper's A500 back in 1888. :whistle:
 

rkauer

Amiga fanboy
Joined
Dec 17, 2007
Posts
10,337
Country
Brazil
Region
São Leopoldo, RS
I modified a lot of common floppy units to use inside my Amigas. I even made they fit inside A500 & A1200. I just sacked the top of the case out.
 

Kin Hell

Active member
Banned
Joined
Nov 25, 2007
Posts
6,970
Country
U.K.
Region
Cornwall
Grim to say the least. More "slash" than "hack" methinks.....

Kin
 
Top Bottom