Sold Oktagon 2008

raketa

Member
AmiBayer
Rating - 100%
75   0   0
Joined
Feb 10, 2013
Posts
863
Country
Czech Republic
Region
Karlovarsky
Oktagon 2008 Zorro II SCSI controller, fully working,
HDD plus SCSI cable included, some RAM installed.
Price 100,- € plus shipping.
 

Attachments

  • IMG_1766.jpeg
    IMG_1766.jpeg
    298.9 KB · Views: 133
  • IMG_1767.jpeg
    IMG_1767.jpeg
    185.6 KB · Views: 122
Last edited:

Boing-ball

Active member
Rating - 100%
9   0   0
Joined
Nov 17, 2023
Posts
304
Country
United Kingdom
Region
London
Oktagon 2008 Zorro II SCSI controller, fully working,
HDD plus SCSI cable included, some RAM installed.
Price 100,- € plus shipping.
Hi, I could see ZIP RAM installed. How much RAM is this supposed to have? Also which ROM revision is this? Thanks.
 

raketa

Member
AmiBayer
Rating - 100%
75   0   0
Joined
Feb 10, 2013
Posts
863
Country
Czech Republic
Region
Karlovarsky
Hi, not sure, I think 4MB is installed, if ROM revision is written on the chip, it is unreadable, sorry...
 

Boing-ball

Active member
Rating - 100%
9   0   0
Joined
Nov 17, 2023
Posts
304
Country
United Kingdom
Region
London
Hi, not sure, I think 4MB is installed, if ROM revision is written on the chip, it is unreadable, sorry...
Okay thanks. If the card was plugged in, then if you typed in a shell version 2nd.scsi.device this will show you. Booting off AmigaTestKit and going into RAM test and test different RAM, this will show that. Regards.
 

matt020

Finger lickin' good
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
10   0   0
Joined
Dec 20, 2009
Posts
684
Country
Australia
Region
Western Australia
Okay thanks. If the card was plugged in, then if you typed in a shell version 2nd.scsi.device this will show you. Booting off AmigaTestKit and going into RAM test and test different RAM, this will show that. Regards.

Its actually oktagon.device
 

matt020

Finger lickin' good
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
10   0   0
Joined
Dec 20, 2009
Posts
684
Country
Australia
Region
Western Australia
Depends on the ROM version. Anything above 6.10 or even the oktapussy ROM it’s then classed as 2nd.scsi.device. But yes anything below 6.10 then it should show as Oktagon.device. 👍🏻
you probably should have mentioned that then, if you were giving out advice on how to check rom versions, cover all bases, you know...
 
Top Bottom