Post your Amiga pr0n pictures here

StrontiumDog

New member
Banned
Joined
Aug 29, 2009
Posts
2,888
Country
United Kingdom
Region
The Willen Lake
Close-up of my Blizzard PPC card, modified by Stachu100 to run at 330Mhz with a 68060 CPU overclocked to 72Mhz.
192Mb 50 nanosecond RAM is fitted. Setup is completed by a Blizzard Vision card and a 1D4 mainboard.
 

Attachments

  • IMG_0237.jpg
    IMG_0237.jpg
    133.4 KB · Views: 0

niteman1969

New member
Joined
Oct 27, 2010
Posts
74
Country
United Kingdom
Region
London
My new amiga 4000d

My new amiga 4000d

Less than 12 hours till I get my pride and joy...:D

A4000D 040/25 16mb, revision D motherboard, super buster 390539-11
KS 3.1 , Mediator , Ati Radeon and soundblaster 128
with sana II network card.

Recently back from amigakit for upgrading / refurb.


a4000front.jpg


a4000back.jpg


a400open2.jpg


a4000open1.jpg


a4000open.jpg
 
Last edited:

fitzsteve

Retired Slacker
AmiBayer
Blogger
Joined
Aug 19, 2009
Posts
19,999
Country
UK
Region
Sevenoaks
Lol, there isn't space in this thread for all my pics ;)
 

cosmicfrog

The 1 That Ribbits
Joined
Aug 21, 2008
Posts
3,098
Country
UK
Region
Potteries
heheheh thats why u got your own threads steve

nice blizzard blankstare, I`m waiting for mine to come back from stan, could`t afford to upgrade the PPc but at least I`ll own an 68060 thats almost been a life long dream, just hope my ram is fast enough if so that be the iceing on the cake, so muck looking froward to trying morph os and os4 and even 4.1 when it comes out
 

fitzsteve

Retired Slacker
AmiBayer
Blogger
Joined
Aug 19, 2009
Posts
19,999
Country
UK
Region
Sevenoaks
Okie here goes!

Okie here goes!

Inside my A1200T - Meditator 1200SX/Voodoo 3/SB128, Blizzard PPC. SCSI-IDE-40gb HDD off the Bliz SCSI and CF-IDE Backplane & DVDRW off 4wayIDE :cool:

IMG_0323.jpg


Inside A600, Apollo 620 + A603 + 4gb Microdrive on Mika's Custom CF-IDE. 1.3 / 3.1 on Rom Switch.

IMG_0307.jpg


Inside A4000D, PicassoIV, Tocatta 16bit Souncard. Apollo 4040 and CF-IDE adapter. DVDRW off Buddha IDE:

IMG_0304.jpg


IMG_0057.jpg


Inside A1200D, Blizzard 1260 + SCSI 128mb Ram & FastATA :ninja:

IMG_0224.jpg


Blizzard PPC up close:

IMG_0049.jpg


IMG_0047.jpg


Enjoy (y)
 

niteman1969

New member
Joined
Oct 27, 2010
Posts
74
Country
United Kingdom
Region
London
Today hasn't been a good day she is d.o.a the power supply has not got enough volts to do anything than tick like an annoying clock. I know she was definately
working before her journey.
 

tokyoracer

(Not actually from Tokyo).
Blogger
Joined
Jun 5, 2008
Posts
4,907
Country
United Kingdom
Region
Norfolk
Close-up of my Blizzard PPC card, modified by Stachu100 to run at 330Mhz with a 68060 CPU overclocked to 72Mhz.
192Mb 50 nanosecond RAM is fitted. Setup is completed by a Blizzard Vision card and a 1D4 mainboard.
That's a hot meatball I must say.

*WANTS*
 

Zetr0

Ya' Like it Retr0?
Joined
Nov 22, 2007
Posts
9,900
Country
UK
Region
Norfolk
72MHz 060 - thats gotta be pushing 90MIPs!!!!
 

fitzsteve

Retired Slacker
AmiBayer
Blogger
Joined
Aug 19, 2009
Posts
19,999
Country
UK
Region
Sevenoaks
72MHz 060 - thats gotta be pushing 90MIPs!!!!

@Zetr0 can you see from my pic what revision my 060 is?

Is that one that can be overclocked? I have a nice Fan I can use, with these do you just change the Oscilator and extra cooling? Or do they need extra voltage too?

Steve.
 

Zetr0

Ya' Like it Retr0?
Joined
Nov 22, 2007
Posts
9,900
Country
UK
Region
Norfolk
your CPU is the XC model - and with adequate cooling you should get 60Mhz out of it... but you WILL NEED COOLING.

For the faster speeds you will need an MC68060 with the mask E41J - this is capable of running at over 100MHz with active cooling.


Now when clocking your card you are stressing all the components not just the processor. your biggest hold-back will be memory speed - even 50ns has a limmit of just under 50mhz (remmeber the memory clock is half the 060 clock - async)

Also remember that the BBPC bus and the SCSI bus cannot opperate at to higher speeds - I would say that Blankstare has reache the maximum for the features of his setup.

I have here an MCEC060@50 running at 60Mhz - it provides 79.9 MIPS - the 060 is quite scalable so an increas of 12Mhz is 20% - I would expect to 75% of that increase into work - somthing like 91.2 MIPS would be my guestimate of a 72MHz 060

So how do you clock-up your card.... well the BPPC is a fickle beast wich really should be dealt with by a very experienced engineer on this... yeah you can hack in another clock but theres the link between the 060 speed and the PPC speed.

I would suggest - for the moment my friend that you hold this back untill you get some time to talk with statchu =)
 

fitzsteve

Retired Slacker
AmiBayer
Blogger
Joined
Aug 19, 2009
Posts
19,999
Country
UK
Region
Sevenoaks
Thanks Zeets, thats plenty of infor this thread (y)

Will get Stachu to safely OC it for me when I send it for the 330mhz PPC upgrade next year, I just wondered if the 060 bit was as simple as sticking on a 60mhz Oscilator and a Fan, but dosen't sound like it is and I wont want to risk damaging the card :dry:

Cheers!

Stevo.
 

imnogeek

Active member
Joined
Oct 4, 2008
Posts
2,058
Country
UK
Region
Midlands
It's been posted on here before but I thought it was worth another showing

Zetr0 doesn't always plan ahead :)

sdscf4583.jpg
 

mfilos

Extr3m3ly l33t
Joined
Mar 17, 2008
Posts
2,424
Country
Greece
Region
Glyfada/Athens
My PPC has no SCSI by request - Stachu said it wouldn't operate over 66Mhz anyway.
Aye that is true. Stachu made my own back then, and it operates so uber smoothly @ 60MHz along with SCSI (with CF2IDE on an ACard) and BVision.

Sadly u can't have all :)

Impressive by all means though (y)
 
Top Bottom