Turrican 3 C64 / SD2iEC loading - Help!

dougal

Active member
AmiBayer
Joined
Nov 25, 2009
Posts
2,352
Country
Malta
My SD2IEC arrived today and works great but I can't load Turrican III as I dont know which file to load.

Usually on real disk i'd just type load "*",8,1 and thats it ... not even RUN

On SD2IEC i get inside the turrican 3 disk 1 d64 image in cbm browser but there are loads of files... no idea. stuck
 

dougal

Active member
AmiBayer
Joined
Nov 25, 2009
Posts
2,352
Country
Malta
Someone got as an M2i version but I can't find any info about that
 

dougal

Active member
AmiBayer
Joined
Nov 25, 2009
Posts
2,352
Country
Malta
Found an M2i version and it worked :)
Won't work with fast load but works fine normal load
 

Paradroid90

C64 Junkie
AmiBayer
Joined
Feb 23, 2008
Posts
1,699
Country
England
Region
Chatham Kent
Just a little tip regarding the SD2IEC, if you are looking for certain software that back in the day that use multiple disks, try to hunt down a d81 images as these work great on the SD2IEC also :)
 

dougal

Active member
AmiBayer
Joined
Nov 25, 2009
Posts
2,352
Country
Malta
Thanks! Are d81 images both(or more) disks in 1 file ?
Just a little tip regarding the SD2IEC, if you are looking for certain software that back in the day that use multiple disks, try to hunt down a d81 images as these work great on the SD2IEC also :)
 

SaviorX

VCCUG
Banned
Joined
Jul 12, 2010
Posts
1,863
Country
Canada
Region
Calgary, Alberta
they are just images of 1581 800k disks, if a 'multidisk' game is on a 1581 it is likely a 'cracked' version
 
Top Bottom