Sold VGA Box

Status
Not open for further replies.

Witcher1979

New member
Banned
Rating - 100%
153   0   0
Joined
May 30, 2010
Posts
2,389
Country
Westleton, Suffolk, UK
Region
Suffolk
Hey

Only just bought this myself but my new projects I am doing I need something else.

This is a box so you can plug old consoles/DVD players etc right into a VGA connection. I will steal a few bits from the ebay listing that I bought it from:

[FONT=宋]■[/FONT] VGA + 1 RCA Composite Video + S-video in, VGA out.
[FONT=宋] ■[/FONT] Convert the 1 RCA Composite Video + S-video + VGA to VGA signal.
[FONT=宋] ■[/FONT] Connect DVD, DVR, PC Host to the VGA Displayer like LCD monitor.
[FONT=宋] ■[/FONT] Convenient way to switch input signal--just press the "Input" button.
[FONT=宋] ■[/FONT] Adjustable input, brightness, contract, saturation and hue.
[FONT=宋] ■[/FONT] PAL/NTSC auto-detective.
[FONT=宋] ■[/FONT] Image-freezing function.
[FONT=宋] ■[/FONT] OSD (On-Screen-Display) function.

Also has picture in picture which is pretty cool. I must admit I never saw the image freeze option.

[FONT=宋]So just to clear it up you can attach s-video/vga and composite all to a VGA output.[/FONT]


[FONT=宋] Was using this to get my PS2 onto my LCD screen and it was great. Comes with the box and mains (needs a shaver adapter)[/FONT]


[FONT=宋]£10 plus £2 postage[/FONT]




[FONT=宋]
This is the device running the PS2 on the screen:


[/FONT]​
 

PymerOne

Noob pur sang
AmiBayer
Rating - 100%
22   0   0
Joined
Jul 16, 2010
Posts
515
Country
Netherlands, Europe
Region
NoordHolland, Far side of civilisation's border.
Dear Jimbo,

im interested.....pending suitabillity.
Can this little magic box transform amiga video to vga, or do i have to connect rf lead to it?

Grtz, PymerOne.
 
Last edited:

Witcher1979

New member
Banned
Rating - 100%
153   0   0
Joined
May 30, 2010
Posts
2,389
Country
Westleton, Suffolk, UK
Region
Suffolk
You can go composite out from the Amiga and to composite in on the box, then use VGA-out to a screen. So no idea how this would look

But I never used it with my Amiga like that. I had my scan magic going into the VGA box first. This worked fine

Cheers
 

PymerOne

Noob pur sang
AmiBayer
Rating - 100%
22   0   0
Joined
Jul 16, 2010
Posts
515
Country
Netherlands, Europe
Region
NoordHolland, Far side of civilisation's border.
Dear Jimbo,

me thinks going composite-->vga would cause too much "readabillity" to be lost.
Sorry to have wasted your time...over to next-in-line Almaniac.

Grtz, PymerOne.
 

dony

Knight Of CyDONYa!
AmiBayer
Rating - 100%
106   0   0
Joined
Oct 13, 2008
Posts
450
Country
Athens, Greece
Region
Attiki, 16121
Well, I'm interested too - second in line (and first if Almaniac doesn't want it! :cool:)
 

r0jaws

Mondeo Man
Rating - 100%
160   0   0
Joined
Jan 23, 2008
Posts
7,237
Country
UK
Region
Lincolnshire
Dear Jimbo,

im interested.....pending suitabillity.
Can this little magic box transform amiga video to vga, or do i have to connect rf lead to it?

Grtz, PymerOne.

Alternatively, you could connect it to one of Amigamaniac's RGB to Svideo adapters for quite a good result.
HERE
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom