Closed vga to dvi cable for Minimig

Status
Not open for further replies.

johey

Member
Rating - 100%
4   0   0
Joined
Feb 18, 2012
Posts
139
Country
Sweden
Region
Stockholm
If you monitor supports it you can buy any vga to dvi adapter at your local store.
 

Sardine

Well-known member
Staff member
Staff Moderator
Blogger
Rating - 100%
254   0   0
Joined
Mar 12, 2012
Posts
11,935
Country
England
Region
Merseyside
or look inside most graphics card boxes you bought, they normally come with 1 (if it's the correct male / female)
 

Amiga Forever

Well-known member
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
264   0   0
Joined
Nov 11, 2010
Posts
7,365
Country
UK
Region
Yorkshire
I try that but it doesnt work as I think it is cos my monitor is 60HZ
 

Amiga Forever

Well-known member
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
264   0   0
Joined
Nov 11, 2010
Posts
7,365
Country
UK
Region
Yorkshire
Hi, did you get your Minimig working after all your hassles?

No :( I bought TV that is 50/60HZ and it doesnt work with Minimig with scart or even VGA cable sigh....

Look like I have get Philips 8833 MK II Monitor!
 

deladrevoc

Member
Rating - 100%
27   0   0
Joined
Aug 5, 2012
Posts
328
Country
England
Region
Hampshire
Hi, did you get your Minimig working after all your hassles?

No :( I bought TV that is 50/60HZ and it doesnt work with Minimig with scart or even VGA cable sigh....

Look like I have get Philips 8833 MK II Monitor!

That's a real shame as they are very cool, I loved setting mine up and playing around with it. Maybe there is a fault with it? I've just brought a BL702A home to use with my A1200 and A500 - I can try it with my Minimig if you are interested?

Do you have more than one VGA cable? I've seen some older ones in the past that only worked on certain monitors. Also, are all the pins intact - I once missed a pin that had been bent down when working on a PC....
 
Last edited:

Amiga Forever

Well-known member
AmiBayer
Blogger
Rating - 100%
264   0   0
Joined
Nov 11, 2010
Posts
7,365
Country
UK
Region
Yorkshire
Do you have more than one VGA cable? I have 2 and I will show the picture of it soon :)

I got two of this


23le2rs.png


IF You want see good close up on my Minimig motherboard and I will take picture of that too.

 
Last edited:

a.mi.goun

Well-known member
Rating - 100%
741   0   0
Joined
Jan 9, 2012
Posts
5,018
Country
Czech Republic
Region
Prague
Stupid question, but do you have minimig set to 15kHz with the jumper when using the vga-scart cable? It will not work if set to 31kHz.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom