WB Ram Disk help

Phil1978

New member
AmiBayer
Joined
Apr 25, 2010
Posts
150
Country
UK.
Region
Rotherham' South Yorkshire.
Hi all again! lol

Iv just installed WB3.1 on winuae and on my (real) 1200 and iv just noticed on the winuae there is my workbench partition and Ram Disk but on my (real) 1200 there is' Workbench' Ram Disk and a RAM_0 icon... Is the RAM_0 my expantion card?

Cheers all :)
 

StrontiumDog

New member
Banned
Joined
Aug 29, 2009
Posts
2,888
Country
United Kingdom
Region
The Willen Lake
RAM_0 is a reset-proof ram disk. Either switch off the computer or use the RemRAD command in a Shell window to get rid of it.

If it comes back after a reboot, check to see if RAD or similar is in Devs/DosDrivers and move it to Storage/DosDrivers.
 

Phil1978

New member
AmiBayer
Joined
Apr 25, 2010
Posts
150
Country
UK.
Region
Rotherham' South Yorkshire.
RAM_0 is a reset-proof ram disk. Either switch off the computer or use the RemRAD command in a Shell window to get rid of it.

If it comes back after a reboot, check to see if RAD or similar is in Devs/DosDrivers and move it to Storage/DosDrivers.



Its there every time i reboot ...
How to i RemRAD in shell? (in other words i have no idea what you mean lol) :unsure:
 

StrontiumDog

New member
Banned
Joined
Aug 29, 2009
Posts
2,888
Country
United Kingdom
Region
The Willen Lake
Open up the Shell or the CLI and type in the command REMRAD

Be advised though, when you reset the A1200 it will reappear unless you move/delete the file called RAD which you will find in the DEVS/DOSDrivers folder
 
Top Bottom