Hello from Texas

• Thread starter Thread starter Richman83
  • Start date Start date
  • Replies Replies 3
  • Views Views 270

Richman83

New member
Country
United States
Region
TX
I collect all kinds of video games and consoles. I added the CD32 about 2 years ago and I’m ready to upgrade it with a tf330, but I have some questions. First, on average, how long does it take to get through the wait list? Also does it come with a preconfigured memory card? Is it plug and play or do I have to build it and download software? I’m new to Amiga so I’m excited to learn something new. Thanks for your time.

Hi welcome, there no waiting list for the TF330, I have sent you an email of where to purchase one :)

Kolekcjonuję wszelkiego rodzaju gry wideo i konsole. Dodałem CD32 około 2 lata temu i jestem gotowy ulepszyć go do tf330, ale mam kilka pytań. Po pierwsze, ile średnio zajmuje przejście przez listę oczekujących? Czy jest dostarczany z wstępnie skonfigurowaną kartą pamięci? Czy jest to plug and play, czy muszę go zbudować i pobrać oprogramowanie? Jestem nowy w Amidze, więc nie mogę się doczekać, aby dowiedzieć się czegoś nowego. Dzięki za poświęcony czas.
Jeśli chodzi o TF330, lista oczekujących może trwać od kilku tygodni do kilku miesięcy, w zależności od popytu. Zazwyczaj jest dostarczana z wstępnie skonfigurowaną kartą pamięci, ale zawsze dobrze jest to sprawdzić u sprzedawcy. Konfiguracja jest dość prosta, ale nie jest to całkowicie plug-and-play trzeba będzie pobrać i skonfigurować trochę oprogramowania.

Translation:
As for the TF330, the waiting list can last from several weeks to several months, depending on demand. It usually comes with a pre-configured memory card, but it's always a good idea to check with your retailer. Setup is quite simple, but it's not completely plug-and-play, you'll need to download and configure some software.

Last edited by a moderator:
@Hinoo English only in the public forum

Back
Top Bottom